x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ξεσπά ο αδερφός 20χρονου αγνοούμενου: «Μου τον πήραν οι παλιοδολόφονοι»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο αδερφός του 20χρονου Αναστάσιου Κουτσόπουλου από την Καρδίτσα ο οποίος επιβιβάστηκε από την Καρδίτσα στο μοιραίο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και έκτοτε αγνοείται, ξέσπασε με οργή και θυμό κατά της κυβέρνησης: «Μου τον πήραν οι παλιοδολόφονοι».

Παράλληλα, η σύντροφος του 20χρονου αγνοούμενου Μαριέττα Αλεξανδρή μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε «Δεν έχουμε κάποιο νέο του, περιμένουμε να μάθουμε νέα του. Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι».

Όπως συμπλήρωσε «έχουμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία και δεν τον έχουμε βρει. Ψάξαμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στους επιβάτες που μεταφέρθηκαν με λεωφορεία».

Η σύντροφος του Αναστάσιου μίλησε και στον Alpha και είπε ότι είχε μιλήσει μαζί του περίπου μια ώρα πριν το δυστύχημα, όταν, δηλαδή, είχε επιβιβαστεί στο τρένο.

«Δεν μου είχε μεταφέρει ότι κάτι τον ανησυχεί. Ήξερα ότι είχε πάρα πολύ κόσμο και ότι καθόταν κάπου ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο βαγόνι» πρόσθεσε η κοπέλα σύμφωνα με την οποία οι γονείς του συντρόφου της έχουν βρίσκονται ήδη στη Λάρισα.

«Ήμασταν δεμένοι και μου τον πήραν οι παλιοδολόφονοι» ξέσπασε ο αδερφός του.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software