x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Βαρύ το κλίμα στο νοσοκομείο Λάρισας: «Μάχη» για να κρατηθούν στη ζωή έξι νεαροί και ένα μωρό 6,5 μηνών!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Δύσκολες στιγμές εξελίσσονται στα νοσοκομεία της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, μετά το τρομακτικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που άφησε πίσω του δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, έθεσε σε ετοιμότητα τους ιδιώτες γιατρούς 5 ειδικοτήτων για την τραγωδία στα Τέμπη. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στα νοσοκομεία νοσηλεύονται πλέον 56 άτομα. Ειδικότερα, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύονται 21 άτομα, εκ των οποίων 4 στη ΜΕΘ και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύονται άλλοι 14, εκ των οποίων 2 στη ΜΕΘ. Ακόμη 21 τραυματίες νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας. Στο ΑΧΕΠΑ είναι 14 νοσηλευομενοι και άλλοι 3 στο νοσοκομείο Γεννηματάς Θεσσαλονίκης. Επίσης, 2 νοσηλευόμενοι βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και άλλοι 2 στα νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας. 

Στα νοσοκομεία της Λάρισας, προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή 6 νέους ανθρώπους που είναι σοβαρότατα τραυματισμένοι ενώ περί τους 60 είναι με ελαφρύτερα τραύματα. Μεταξύ αυτών είναι κι ένα μωρό 6,5 μηνών το οποίο νοσηλεύεται στη Χειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας. Από τους 6 που δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή, 2 νοσηλεύονται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ 4 παραμένουν διασωληνωμένοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software