ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έπειτα από συνεργασία των Τμημάτων Ανθρωποκτονιών και Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έχουν ταυτοποιηθεί τέσσερα μέλη των δύο συμμοριών, ηλικίας περίπου 30 ετών, που συμμετείχαν στην συμπλοκή στη Νέα Ιωνία.

Στα ίχνη των δύο σκληρών συμμοριών Αλβανών, που κατά τη διάρκεια έντονου καβγά μεταξύ επτά μελών τους άνοιξαν πυρ – μέσα σε καφετέρια με ναργιλέδες στην περιοχή της Νέας Ιωνίας – σκοτώνοντας έναν ανυποψίαστο ομοεθνή τους, βρίσκεται η ΕΛΑΣ.

 

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, προστασίας καταστημάτων και σωματεμπορίας, ενώ έδρα της μίας, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είναι νυχτερινό κέντρο στην οδό Λιοσίων.

«Κλειδί» στις έρευνες των Αρχών είναι ένα πολυτελές μαύρο όχημα τύπου τζιπ που εγκατέλειψαν οι δράστες έξω από την καφετέρια της Νέας Ιωνίας, μετά την ανθρωποκτονία – το οποίο, μάλιστα, ήταν σταθμευμένο πολλές φορές και έξω από το συγκεκριμένο κλαμπ της Λιοσίων.

Δεν έχουν διαφύγει στην Αλβανία, λέει η ΕΛΑΣ
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, θεωρείται βέβαιο, ότι τα μέλη των δύο συμμοριών δεν μπόρεσαν να διαφύγουν στην Αλβανία μετά την δολοφονία του άτυχου 39χρονου υδραυλικού, ο οποίος δέχθηκε σφαίρα στην ωμοπλάτη, από άτομο που έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα, που παρακολουθούσε αμέριμνο ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση του καταστήματος, τραυματίστηκε βαρύτατα και εξέπνευσε δύο ώρες αργότερα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου διακομίστηκε.

Αυτό που περιμένουν οι αστυνομικοί είναι τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για το DNA που βρέθηκε στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν οι κακοποιοί μετά την διαφυγή τους από την καφετέρια.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα αποτελέσματα θα «ρίξουν φως» στη δράση των δραστών και ειδικότερα εάν και σε ποιες άλλες εγκληματικές ενέργειες μπορεί να εμπλέκονται.

TAGS: