Διέλυσαν το συλλαλητήριο: Χημικά, ξύλο, μαχαιρώματα και λιποθυμίες

7a1b8a5593-1170x514.jpeg
0
0
0
s2smodern

Η αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένη χρήση χημικών τόσο στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος, όσο και στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Β.Σοφίας, δηλαδή μέσα στο πλήθος των συγκεντρωμένων. Ακολούθησε χάος και πανικός.

Πανικόβλητοι διαδηλωτές έτρεχαν προς το Κολωνάκι για να μπορέσουν να πάρουν ανάσα, ενώ άλλοι βρήκαν καταφύγιο στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα με την ηλικιωμένη ημι-λιπόθυμη διαδηλώτρια. Οι εικόνες που διαδραματίστηκαν προκαλούν ντροπή. Ηλικιωμένες λιποθύμησαν, άλλοι ήταν σε ημι-λιπόθυμη κατάσταση, έψαχναν λάστιχα για να ρίξουν νερό στο πρόσωπό τους, κομμάτια με ύφασμα για να τα βάλουν σε στόμα και μύτη για να προσπαθήσουν να πάρουν ανάσα.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ένα μωρό λιποθύμησε και οι διαδηλωτές έκαναν έκκληση να ανοίξει ο δρόμος για να φθάσει το ΕΚΑΒ και να το παραλάβει. Το ΕΚΑΒ ωστόσο διαψεύδει ότι μεταφέρθηκε λιπόθυμο μωρό σε νοσοκομείο. Την ίδια ώρα άγνωστοι μαχαίρωσαν άγρια έναν άνδρα στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Σόλωνος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι επιτέθηκαν στον άντρα και τον μαχαίρωσαν στον μηρό, ενώ του έκαψαν και τη μοτοσικλέτα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό. Μέχρι τώρα δεν έχει διασαφηνιστεί αν ο τραυματίας συμμετείχε στη μεγάλη συγκέντρωση. Ο ραδιοφωνικός σταθμός 24/7, μεταδίδει πληροφορίες ότι ο άντρας έφερε την ελληνική σημαία στον ώμο και όταν έγινε αντιληπτός από κουκουλοφόρους δέχθηκε επίθεση. Προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

Αυτά και άλλα πολλά από κράτος και παρακράτος για να διαλυθεί και να στιγματιστεί το μεγαλειώδες συλλαλητήριο!

Ετικέτες: Μακεδονία Συλλαλητήριο Κράτος Χημικά Ξύλο Διάλυση Καταστολή Παρακράτοςe-genius.gr ...intelligent web software