Συνεχίζεται το στήσιμο της εξέδρας, τα μεγάφωνα έχουν ήδη τοποθετηθεί

0
0
0
s2smodern

Πυρετωδώς και χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζεται το στήσιμο της εξέδρας στο Σύνταγμα, τα μεγάφωνα έχουν ήδη στηθεί και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι Αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να καθησυχάζουν τον κόσμο για την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου και η Τροχαία ήδη ενημέρωνει για τους δρόμους που θα είναι κλειστοί από σήμερα το βράδυ. Συγκεκριμένα:

"Το συλλαλητήριο της Κυριακής 04/02/2018 έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι με κεντρικούς ομιλητές τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Γιώργο Γραμματικάκη. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν τρεις μητροπολίτες. Ήδη η Τροχαία έχει δώσει στην δημοσιότητα όλους τους δρόμους που θα είναι κλειστοί στο κέντρο της Αθήνας λόγω του συλλαλητηρίου, τόσο από απόψε στις 22.00 όσο και από αύριο στις 06.00 το πρωί. Τεχνικοί στήνουν την κεντρική εξέδρα, οι μεγαφωνικές εγκαταστάσεις έχουν ήδη τοποθετηθεί από την Παρασκευή, ενώ κάποιοι που δεν μπορούν να περιμένουν έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους στο Σύνταγμα με σημαίες και λάβαρα. Όπως διαβεβαιώνουν οι διοργανωτές, υπάρχει άριστη συνεργασία με την αστυνομία και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα έτσι ώστε να είναι ασφαλές το περιβάλον για όσους θα θέλουν να διαδηλώσουν".

Τα μαγαζιά γύρω από το κέντρο έχουν γεμίσει με ελληνικές σημαίες. Όλη η Αθήνα σιγά σιγά αρχίζει και αποκτάει χρώμα για την αυριανή μεγάλη μέρα.

Eξέδρα, Μεγάφωνα, Σύνταγμα, Προετοιμασίαe-genius.gr ...intelligent web software