ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΠΥΡΓΟΥ: Ψήφισµα κατά της Συµφωνίας των Πρεσπών

.jpg
0
0
0
s2smodern

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Εκπαιδευτικών Περιφερειών Πύργου είναι αντίθετος με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Πρόκειται για μια Συμφωνία που υπαγορεύτηκε από ξένες δυνάμεις. Ο λαός μας ξέρει και αναγνωρίζει τι κρύβεται πίσω από τους πρόθυμους βουλευτές που εμφανίστηκαν ξαφνικά να την υπερψηφίζουν για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου, του Τράμπ, της Μέρκελ και των άλλων δυναστών!

Οι ισχυρισμοί ότι «έτσι κατοχυρώνεται η ασφάλεια κι η σταθερότητα στην περιοχή» δεν έχει ίχνος αλήθειας, καθώς, ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας, ποτέ στην ιστορία της πατρίδας μας και γενικότερα των Βαλκανίων, οι δυνάμεις αυτές δεν υπήρξαν παράγοντας σταθερότητας, ασφάλειας και εγγύησης των συνόρων. Η Συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο δεν βάζει τέρμα στους αλυτρωτισμούς αλλά δίνει αέρα στα πανιά του εθνικισμού και του αλυτρωτισμού. Δεν διασφαλίζει την επίλυση των ζητημάτων του ονόματος, της γλώσσας και της εθνότητας, δεν αποτελεί έναν έντιμο συμβιβασμό, καθώς υπονομεύει ανεπανόρθωτα τη μικτή ονομασία erga omnes. Τα ζητήματα των διεκδικήσεων είναι εδώ!!! Υπερασπιζόμαστε την Αλληλεγγύη και την Κοινή Πάλη των λαών ενάντια στους σχεδιασμούς των δυνάμεων που λυμαίνονται τα Βαλκάνια!

Καλούμε τους βουλευτές να καταψηφίσουν τη Συνθήκη των Πρεσπών

 

Πηγή: newsgf.net

Ετικέτες: Πύργος Συμφωνία Πρέσπες Αντίθεση Δάσκαλοι Νηπιαγωγοίe-genius.gr ...intelligent web software