Οι «παράνομες» αφισοκολλήσεις: Με συλλήψεις απαντάει το κράτος στο εθνικό κίνημα «Πτολεμαίοι Μακεδόνες»

thessaloniki-4-sullipseis-gia-tis-afises-kata-bouleutwn_3.w_l.jpg
0
0
0
s2smodern

Η Αριστερά θυμήθηκε πως οι αφισοκολλήσεις είναι… παράνομες. Με συλλήψεις απαντούν στο κίνημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».

Έξι συλλήψεις από την αστυνομία για τις αφίσες για την Μακεδονία που τοιχοκολλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε πολλές μεγάλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Στις αφίσες φαίνεται το πρόσωπο διαφορετικού σε κάθε αφίσα βουλευτή από εκείνους που προτίθενται να υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, με το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;»

Οι αρχές συνέλλαβαν δύο άνδρες 41 ετών στην Κοζάνη, δύο άντρες, ηλικίας ηλικίας 55 και 45 ετών, στα Γρεβενά και δύο ακόμα, ηλικίας 20 και 21 ετών στην Θεσσαλονίκη. Όλοι κατηγορούνται για παράνομη αφισοκόλληση. Σήμερα τα ξημερώματα αφίσες είχε γεμίσει και το κέντρο της Θεσσαλονίκης με τα πρόσωπα τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού, που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τα άτομα που συμμετείχαν στη δράση κατάφεραν να τοποθετήσουν αφίσες ακόμη και στις εισόδους των πολιτικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, στις οδούς Εγνατία και Αριστοτέλους.

 

Ετικέτες: Μακεδονία Γρεβενά Θεσσαλονίκη Αφίσες Βουλευτές Συλλήψεις Κοζάνηe-genius.gr ...intelligent web software