x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΣΥΡΙΖΑ: Να ελεγχθεί αν χειραγωγήθηκε το εκλογικό σώμα στην Ελλάδα στις εκλογές του 2019

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Να γίνει εισαγγελικός έλεγχος για το αν χειραγωγήθηκε στην Ελλάδα το εκλογικό σώμα στις εκλογές του 2019 ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινό δημοσίευμα του Guardian.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία:

«Σήμερα ο Guardian αποκαλύπτει τη δράση ομάδας Ισραηλινών συμβούλων, της “Team Jorge”, η οποία είχε επιδοθεί σε συντονισμένη χειραγώγηση εκλογικών διαδικασιών σε 30 χώρες.

»Μετά την αποκάλυψη για τη συνεργασία της Majoritas με τη ΝΔ το 2019 για τη χειραγώγηση του εκλογικού σώματος, σήμερα αποκαλύπτεται ότι και η «Team Jarge» διαθέτει ομάδα κρούσης στην Ελλάδα.

»Το κυβερνητικό σκάνδαλο των παρακολουθήσεων ρίχνει βαριά τη σκιά του στη δημόσια ζωή.

»Η είσοδος της χώρας σε προεκλογική περίοδο κάνει ακόμα πιο άμεση την ανάγκη για εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να διερευνηθούν οι αποκαλύψεις του διεθνούς Τύπου στην πτυχή που αφορά στην χώρα μας.

»Καμιά σκοτεινή παρέμβαση δεν μπορεί να ακυρώσει την θέληση των Ελλήνων πολιτών για Δικαιοσύνη και την πολιτική αλλαγή που έρχεται».

Σημειώνεται ότι στο δημοσίευμα του Guardian γίνεται λόγος για τη δράση της «Team Jorge», μιας ομάδας Ισραηλινών συμβούλων που έχει εμπλακεί σε χειραγώγηση περισσότερων από 30 εκλογικές αναμετρήσεις, ανά τον κόσμο.

Το δημοσίευμα κάνει ξεκάθαρα λόγο για παρουσία συνεργατών της εν λόγω ομάδας και στην Ελλάδα, βάσει των όσων δήλωσε ο «εγκέφαλος» της ομάδας, χρησιμοποιώντας μεθόδους hacking, σαμποτάζ και επιτηδευμένης διασποράς ψευδών ειδήσεων στα social media.

Η ομάδα έχει επικεφαλής τον Ταλ Χάναν, πρώην αξιωματούχο των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων ο οποίος πλέον δραστηριοποιείται με το ψευδώνυμο «Jorge» και φέρεται να λειτουργεί στο παρασκήνιο, ελέγχοντας τις εκλογικές διαδικασίες σε διάφορες χώρες για περισσότερες από δύο δεκαετίες, σύμφωνα με τον Guardian.

«Διαθέτουμε μία ομάδα στην Ελλάδα και μία στα Εμιράτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες μας.

»Συνολικά έχουμε ολοκληρώσει 33 καμπάνιες σε προεδρικό επίπεδο, 27 εξ αυτών απόλυτα επιτυχημένες».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι έχει εμπλακεί σε δύο μεγάλα πρότζεκτ στις ΗΠΑ, δίχως να επιβεβαιώσει ότι έχει ανακατευτεί άμεσα στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την απέλπιδα προσπάθεια διαχείρισης της επερχόμενης ήττας του, φτάνοντας στο σημείο να διαστρεβλώσει άρθρο του Guardian για να φτιάξει μυθεύματα που διαψεύδονται από άλλο σημερινό άρθρο του ίδιου του Guardian για το ίδιο θέμα!» υποστηρίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software