x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Γιατί ο Μπλίνκεν θα δει και τον Τσίπρα στην Αθήνα;

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η επίσκεψη Μπλίνκεν στην Ελλάδα έχει μια ιδιαιτερότητα. Ούτε στη Γερμανία, ούτε στην Τουρκία ο Αμερικανός ΥΠΕΞ θα συναντήσει κάποιον από την αντιπολίτευση. Στην Ελλάδα υπάρχει στο πρόγραμμα του συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα! Γιατί;

 

Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Στέητ Ντιπάρτμεντ για το σκέλος της επίσκεψης του στην Ελλάδα διαβάζουμε ότι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητήσει είναι η «ενεργειακή ασφάλεια». Που σημαίνει πως «θα τα βρούμε με την Τουρκία».

 

Ο κ.Μπλίνκεν προφανώς έρχεται στη γειτονιά μας με κάποιες «ιδέες» ,κάποιες «προτάσεις». Προφανές ότι αυτές δεν θα είναι ευχάριστες για την Ελλάδα και συνεπώς δύσκολα μπορούν να «περάσουν» στην ελληνική κοινή γνώμη.

 

Η πιο λογική εξήγηση λοιπόν είναι ότι ο Αμερικανός ΥΠΕΞ θέλει να δει και τον κ.Τσίπρα προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του ή ακόμη χειρότερα να τον «νουθετήσει».

Οι Αμερικανοί μετά από το καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία έχουν «πιάσει δουλειά» προς την κατεύθυνση του «να τα βρούμε». Στην Αθήνα η κυβέρνηση έχει δείξει τις προθέσεις της κάνοντας υπερβολές που δεν έμειναν ασχολίαστες. Θα ακολουθήσει και η αξιωματική αντιπολίτευση αυτό το δρόμο;

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software