Αποχωρήσεις από την “Ελληνική Λύση”

35925265_1680624488717299_684085657714294784_n.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου

Από ό,τι φαίνεται τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να σχηματίζονται πάνω από την “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου, καθώς είχαμε από ό,τι φαίνεται αποχωρήσεις στελεχών. Ήταν στο τέλος της εβδομάδας, που στα κεντρικά γραφεία του κόμματος έφτασε η επιστολή παραίτησης του Κωνσταντίνου Σωτηράκου, ενός ιδιαίτερα δραστήριου στελέχους του κόμματος τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Επιστολή στην οποία γίνονται σαφείς αναφορές σε “ηθικά ζητήματα” που προέκυψαν και τα οποία εξανάγκασαν τον κ. Σωτηράκο να παραιτηθεί.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Βελόπουλο και τα αρμόδια κομματικά όργανα και στελέχη: “μετά από δυόμισι χρόνια πραγματικού αγώνα με πίστη και απόλυτη αφοσίωση στις αρχές και στις ηθικές αξίες που πρεσβεύω ,δηλώνω την αποχώρησή μου από το κόμμα Ελληνική Λύση για λόγους πολιτικής ευθιξίας και εντιμότητας. Τους λόγους αυτούς, έχω γνωστοποιήσει ήδη στον Πρόεδρο του κόμματος. Μετά τη γνωστοποίηση αυτή και την αντιμετώπισή της από εκείνον, η μόνη οδός διαφύλαξης των αρχών που πιστεύω είναι η αποχώρηση.” Ενώ ιδιαίτερη αξία έχει και η “υπογραφή” της επιστολής από τον κ. Σωτηράκο, ο οποίος σημειώνει:

“Πάντα Πατριώτης (και ποτέ καριερίστας)”, κάτι που αφήνει προφανή υπονοούμενα. Σίγουρα η απώλεια του κ. Σωτηράκου δημιουργεί ένα τεράστιο κενό για τον κ. Βελόπουλο στην Ανατολική Αττική και ειδικά στην περιοχή του Μενιδίου, όπου όχι μόνον υπήρχαν γραφεία του κόμματος που κρατούσε ο ίδιος ο Σωτηράκος αλλά και ένας ευρύτατος πυρήνας ακτιβιστών και φίλων. Ενώ όπως μαθαίνουμε προβλήματα υπάρχουν και με στελέχη του κόμματος “Ελληνική Λύση” στην βόρειο Ελλάδα.

Ετικέτες: Αποχωρήσεις Βελόπουλος Σωτηράκος Λύση