Πάει για ψήφο εμπιστοσύνης ο Αλέξης - Ανακοίνωσε υπουργό Εθνικής Αμυνας το Ναύαρχο Αποστολάκη

apostolakis_geetha.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει από τη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά το «διαζύγιό του» από τον κυβερνητικό του εταίρο Πάνο Καμμένο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης αναμένεται να ξεκινήσει την Τρίτη και να ολοκληρωθεί με την ονομαστική ψηφοφορία την Πέμπτη. Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας ανακοίνωσε σχετικά με το περιεχόμενό της συνάντησης με τον Π.Καμμένο, ενώ ονομάτισε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ε.Αποστολάκη, ως το νέο υπουργό Εθνικής Αμυνας.

Οι δηλώσεις του:

«Επί 4 χρόνια είχα έντιμη και ειλικρινή συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο αν και ήταν γνωστές οι πολιτικές μας διαφορές. Καταφέραμε να ανοίξουμε το δρόμο για την έξοδο από τα μνημόνια και την καταπολέμηση της διαφθοράς. Ευχαριστώ τον Πάνο Καμμένο γιατί είχε ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα. Σήμερα που ανακοίνωσε ότι παραιτείται από υπουργός Εθνικής Αμυνας, όπως και θα δεχθώ οποιαδήποτε παραίτηση άλλου στελέχους των ΑΝΕΛ. Εχω τονίσει ότι μετά το τέλος των Μνημονίων πρέπει να ξανακερδίσουμε την θέση μας στα Βαλκάνια και μπροστά σε αυτό το προφανές όφελος για την χώρα δεν θα κάνω πίσω. Υπουργός Εθνικής Αμυνας αναλαμβάνει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης. Θα υλοποιήσουμε το κυβερνητικό μας έργο μέχρι τον Οκτώβριο του 2019».

Ετικέτες: Υπουργός Ναύαρχος Ψήφος Αποστολάκης Εμπιστοσύνη