Αποχώρησε από την κυβέρνηση ο Καμμένος

0
0
0
s2smodern

«Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση» είπε ο Π.Καμμένος, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ερωτηματικά παραμένουν το αν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ που βρίσκονται στην κυβέρνηση θα ακολουθήσουν τον Πάνο Καμμένο και το αν οι ΑΝΕΛ θα άρουν την εμπιστοσύνη τους προς την κυβέρνηση.Στις 12:00 η συνέντευξη Τύπου του Π.Καμμένου, που υποστήριξε ότι «θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα».

Η συνάντηση Καμμένου - Τσίπρα ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στο Μέγαρο Μαξίμου και κράτησε περίπου για 45 λεπτά. «Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μία αρκετά μεγάλη συζήτηση. Υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από τα μνημόνια. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό. Για το εθνικό θέμα δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, αμέσως μετά τη συνάντηση.

κυβέρνηση, Αποχώρηση , ΑΝΕΛ, Καμμένος