Διαβεβαιώνει για την ασφάλεια πολιτών ο Χ. Κονταρίδης

.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου

Από την σελίδα του στο Facebook ανακοίνωσε ο Αντιστράτηγος ε.α. Χρήστος Κονταρίδης ότι είναι υπεύθυνος ως «σύνδεσμος» ανάμεσα στην συντονιστική επιτροπή του συλλαλητηρίου και την ΕΛ.ΑΣ.

Αμέσως επικοινωνήσαμε μαζί του για να μας δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τις αντισυγκεντρώσεις και τις απειλές κατά του συλλαλητηρίου.

Ήταν απολύτως καθησυχαστικός: «Να ξέρετε ότι 4 του μηνός είναι μια μέρα χαράς, μια μέρα εθνική που όλοι οι Έλληνες πέρα από κόμματα και χρώματα, θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος και τους πέριξ δρόμους, για να διαδηλώσουν ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία. Η ΓΑΔΑ μας έχει εγγυηθεί για την πλήρη ασφάλεια της συγκέντρωσης αφού θα πραγματοποιήσει τους απαραίτητους φραγμούς επί της Σταδίου και Πανεπιστημίου, προκειμένου να αποκλείσει την επαφή διαδήλωσης και αντιδιαδήλωσης. Η Αστυνομική διεύθυνση Αττικής έχει την αποκλειστική ευθύνη και έχει εγγυηθεί για την πλήρη ασφάλεια των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο.

Εμείς σαν συντονιστική παρακαλούμε τους διαδηλωτές να συμμορφώνονται πλήρως με οδηγίες τροχονόμων όσον αφορά οχήματα και πεζών αστυνομικών δυνάμεων όσον αφορά στην κίνηση αστυνομικών».

Ετικέτες: Επιτροπή Κονταρίδης Ασφάλεια ΕΛ.ΑΣ Εγγύηση