x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η αλήθεια για το F-35 και γιατί «δεν θα δουλέψει» εναντίον της Τουρκίας!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Είναι το F-35 μονόδρομος για την Ελλάδα; Όλα τα κόμματα που διεκδικούν την εξουσία μιλούν για το F-35 σαν να έχει ληφθεί ήδη η απόφαση για την απόκτηση του. Χωρίς να έχει γίνει καμία σοβαρή συζήτηση για το πρόγραμμα που θα φορτώσει ένα τεράστιο βάρος στον αμυντικό προϋπολογισμό. Βάρος που είναι γνωστό ποιοι θα το πληρώσουν.

 

Είναι η βέλτιστη λύση; Καλύπτει τις εθνικές αμυντικές ανάγκες; Θα λειτουργήσει εναντίον της Τουρκίας που είναι η απειλή για την Ελλάδα ή όχι; Τι όπλα θα φέρει αυτό το αεροσκάφος και πρέπει να το πληρώσουμε τόσο ακριβά; Έχουμε δώσει απαντήσεις για τα προβλήματα που παρουσιάζει το πρόγραμμα; Πως συζητάμε για ένα αμφιλεγόμενο εξοπλιστικό πρόγραμμα πολλών δις όταν ψάχνουμε εναγωνίως να κλείσουμε «μαύρες τρύπες» στο αμυντικό μας σύστημα; Η υπόθεση με τις διαθεσιμότητες των C-130 είναι η τελευταία απόδειξη αυτής της πραγματικότητας που κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν από την ελληνική κοινή γνώμη.

 

Ο Στέφανος Καραβίδας Απόστρατος Αξιωματικός της ΠΑ, από τους ικανότερους πιλότους που πέρασαν από τις πολεμικές μοίρες εξηγεί πόσο απλά είναι τα πράγματα για την αξιολόγηση του F-35 για την Ελλάδα. Σε λιγότερο από 25 λεπτά θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες σας για το F-35. Ο κ.Καραβίδας λέει όσα θα έπρεπε να έχουν ήδη προβληματίσει όσους καλούνται να πάρουν αποφάσεις για τους εξοπλισμούς. Αναφέρει όσα οι πολίτες που καλούνται να πληρώσουν πρέπει να γνωρίζουν. Είναι η πιο ολοκληρωμένη τεχνοκρατική ανάλυση για το F-35.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software