Ανακοινώθηκε η σύμπλευση Καρατζαφέρη, Καμμένου και Μπαλτάκου

0709891001460141204.jpg
0
0
0
s2smodern

Όπως ανακοίνωσε ο Γεώργιος Κρικόπουλος, υπεύθυνος οργανωτικού του ΛΑΟΣ, αποφασίστηκε μια μεγάλη συμπόρευση Πατριωτικών κομμάτων. Ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Πολλές φορές έχουμε ανακοινώσει προσχωρήσεις νέων μελών στο κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ, τα οποία προέρχονται απο άλλους πολιτικούς χώρους..... , κάποιοι απο αυτούς έχουν εξελιχθεί σε ενεργά και αξιόλογα στελέχη και τα οποία σήμερα πρωτοστατούν στα κομματικά μας δρώμενα. Οι προσχωρήσεις είναι καθημερινές , οι επαφές με Στελέχη άλλων πολιτικών χώρων πολύ συχνές καθώς επίσης και οι επαφές με κόμματα και πολιτικούς φορείς του Πατριωτικού χώρου. Ο στόχος είναι να μπορέσουμε να ομογενοποιήσουμε ανεξάρτητες φωνές ,κόμματα , φορείς και κινήματα, με μόνο γνώμονα την αγάπη προς την Πατρίδα και την θέληση για κοινό Αγώνα.

Μια τέτοια επιτυχή προσπάθεια ανακοινώθηκε εχθές απο τηλεοράσεως, με την σύμπλευση του κόμματος " ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ", με Πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Καμμένο και Γενικό Γραμματέα τον κ. Τάκη Μπαλτάκο. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες τέτοιες επιτυχείς προσπάθειες και οι οποίες θα δυναμώσουν τον Πατριωτικό χώρο''.

Ετικέτες: Ανακοίνωση Καρατζαφέρης Καμμένος Μπαλτάκος Σύμπλευσηe-genius.gr ...intelligent web software