Διάλογοι "επιπέδου" από βουλευτές του «Συνταγματικού τόξου»: «Γελοίε», «σκάσε ρε τσόκαρο», «παλιάτσο»...

kavvadia-grigorakos708.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Σκηνές απείρου κάλλους με άγριο ξεκατίνιασμα εκτυλίχθηκαν χθες στην Βουλή, με τους βουλευτές του «Συνταγματικού τόξου» να ανταλλάσσουν απίστευτες βρισιές και προσωπικούς χαρακτηρισμούς στην συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Η πρώτη κόντρα έλαβε χώρα μεταξύ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ  Αννέτας Καββαδία και του Λεωνίδα Γρηγοράκου του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τους αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες, η πρώτη τον αποκάλεσε «γελοίο», με τον βουλευτή να ανταπαντά: «Σκάσε, ρε τσόκαρο, πήγαινε σε κανέναν υπουργό της ΝΔ να σε διορίσει». Την σκυτάλη των συγκρούσεων πήρε το δίδυμο Κατσίκης-Κεγκέρογλου. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιτέθηκε με μένος στον συνάδελφό του από το ΠΑΣΟΚ, όταν ο τελευταίος άρχισε να τον διακόπτει όσο βρισκόταν στο βήμα αποκαλώντας τον «αναιδέστατο». «Αυτά να τα πεις στους παλιάτσους που σε περιβάλλουν» φώναξε στον Βασίλη Κεγκέρογλου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

«Κλείσε το στόμα σου, μιλάς εσύ για αγένεια;» τον ρώτησε, ζητώντας από τον βουλευτή να… στηθεί σε έναν καθρέφτη και να «τον φτύνει μέχρι να σκοτεινιάσει το είδωλό του». 

Ετικέτες: Βουλευτές Βρισιές Διάλογοι Επίπεδο