Διάλογοι "επιπέδου" από βουλευτές του «Συνταγματικού τόξου»: «Γελοίε», «σκάσε ρε τσόκαρο», «παλιάτσο»...

kavvadia-grigorakos708.jpg
0
0
0
s2smodern

Σκηνές απείρου κάλλους με άγριο ξεκατίνιασμα εκτυλίχθηκαν χθες στην Βουλή, με τους βουλευτές του «Συνταγματικού τόξου» να ανταλλάσσουν απίστευτες βρισιές και προσωπικούς χαρακτηρισμούς στην συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Η πρώτη κόντρα έλαβε χώρα μεταξύ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ  Αννέτας Καββαδία και του Λεωνίδα Γρηγοράκου του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τους αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες, η πρώτη τον αποκάλεσε «γελοίο», με τον βουλευτή να ανταπαντά: «Σκάσε, ρε τσόκαρο, πήγαινε σε κανέναν υπουργό της ΝΔ να σε διορίσει». Την σκυτάλη των συγκρούσεων πήρε το δίδυμο Κατσίκης-Κεγκέρογλου. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιτέθηκε με μένος στον συνάδελφό του από το ΠΑΣΟΚ, όταν ο τελευταίος άρχισε να τον διακόπτει όσο βρισκόταν στο βήμα αποκαλώντας τον «αναιδέστατο». «Αυτά να τα πεις στους παλιάτσους που σε περιβάλλουν» φώναξε στον Βασίλη Κεγκέρογλου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

«Κλείσε το στόμα σου, μιλάς εσύ για αγένεια;» τον ρώτησε, ζητώντας από τον βουλευτή να… στηθεί σε έναν καθρέφτη και να «τον φτύνει μέχρι να σκοτεινιάσει το είδωλό του». 

Ετικέτες: Βουλευτές Βρισιές Διάλογοι Επίπεδοe-genius.gr ...intelligent web software