ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ: «ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ»

eleytheri-ora-full-1.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

ΚΑΤΣΙΦΑΣ 67%

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ 24%

ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 9%

Εκατόν πενήντα έξη (156) sites και bloggers, δύο εφημερίδες – μία εξ αυτών η έγκριτη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ - και τρεις δημοσιογράφοι μεταξύ αυτών και ο γνωστός Θοδωρής Δρακάκης, έδωσαν τα δεδομένα και τις τάσεις ενός απόλυτα εύστοχου κοινωνικού πειράματος που ανήγαγε μια οιονεί δημοσκόπηση που δεν έχει προηγούμενο. Μια οιονεί δημοσκόπηση που καλά θα κάνουν οι «στρουθοκαμηλίζοντες» να λάβουν σοβαρά υπόψη τους για το καλό της χώρας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμβολίζει “το όνειρο κάθε μετανάστη που φτάνει από την απόλυτη φτώχεια στην απόλυτη δόξα“ μέσα από την Ελληνική πραγματικότητα, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι “ο πατριώτης-εθνικιστής που θυσιάζει τη ζωή του για τη σημαία” και ο Ζαχαρίας Κωστόπουλος εκφράζει την “παγκόσμια τάση της εποχής που έχει να κάνει με το δικαίωμα στην ελευθεριότητα». Το ερωτηματολόγιο αποτελούσαν οι παρακάτω τρείς θεματικές: «Α-Εάν την προεδρία ενός νέου πολιτικού κόμματος διεκδικούσαν εκπρόσωποι των Γ. Αντετοκούνμπο , Κ Κατσίφα και Ζ. Κωστόπουλου, ποιον θα ψηφίζατε; Β- Η Ελληνική πραγματικότητα προκειμένου να κρατήσει την ταυτότητά της, τη συνείδησή της και τη μνήμη της, χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ ένα καθαρό πατριωτικό αντίβαρο στις δυνάμεις που «επιτίθενται» στον Ελληνισμό και βαρύτερο αυτών. Το εν λόγω αντίβαρο κατά βάθος επιθυμούν πολλοί πολέμιοι αυτού, είτε ειλικρινώς – πλην όμως δεν τολμούν να απαρνηθούν τα συμφέροντά τους που πηγάζουν από αυτήν τους την στάση απέναντί του – είτε, επειδή πιστεύουν ότι έτσι θα κρατήσουν τη θέση τους, την οποία θα χάσουν εάν ο Ελληνισμός μεταλλαχθεί ολοκληρωτικά σε κάτι άλλο. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε; Γ- Στον κόσμο σήμερα κυριαρχεί μια δυναμική για πολυμέρεια και πολυπολιτισμικότητα που επιτάσσει μια καλύτερη οργάνωση του πλανήτη, τόσο ανάμεσα στους κοινωνικούς φορείς όσο και ανάμεσα στα κράτη του Βορρά και του Νότου και στα έθνη κράτη.

Η Ελλάδα πρέπει να συμβαδίσει με αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο ακόμα κι αν απολέσει μέρος της αυτοδιάθεσής της και της κυριαρχίας της σαν κράτος ,αρκεί να βρίσκεται μέσα στη μεγάλη οικογένεια της ΕΕ και να διατηρήσει δυνατές συμμαχίες. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε; Πού συμφωνείτε περισσότερο στο Α ή στο Β;». Ελήφθησαν υπόψη από 3/12 έως 11/12, 1782 σχόλια και τοποθετήσεις αναγνωστών και 143 emails. Από αυτά τα αυθόρμητα σχόλια και τοποθετήσεις, 67% ήταν υπέρ των εκπροσώπων του Κ. Κατσίφα, το 24% υπέρ των εκπροσώπων του Γ. Αντετοκούνμπο και το 9% υπέρ των εκπροσώπων του Ζ . Κωστόπουλου. Μόλις λάβουμε την έγκριση από όλους τους bloggers και sites που συμμετείχαν, θα σας γνωρίσουμε, πώς οι αναγνώστες τους τοποθετήθηκαν σε καθένα. Με εκτίμηση στην εμπιστοσύνη σας

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Υποδιοικητής

Ετικέτες: Ψήφος ΖΑΚ Κατσιφάς Αποτελέσματα Αντετοκουνμπο