Ευθεία πρόκληση από αλβανούς στη Νέα Υόρκη

-4.jpg
0
0
0
s2smodern

Οι Αλβανοί στη Νέα Υόρκη προέβησαν σε διαμαρτυρία ως απάντηση στο μνημόσυνο των 40 ημερών από τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου. Οι Αλβανοί, όπως αναφέρει το Real News Albania, διέκοψαν την τελετή της επιμνημόσυνης δέησης των Ελλήνων στις ΗΠΑ για τον «εξτρεμιστή» Κατσίφα, όπως τον χαρακτηρίζουν.

Οπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφορούν, διαμαρτύρονται μπροστά από οργάνωση ελλήνων ομογενών στο Μπρούκλιν, κρατώντας πλακάτ που γράφουν ότι η «Τσαμουριά και η Ηπειρος είναι αλβανικές», οι «Ελληνες σκοτώνουν τους ανθρώπους μας» και φωνάζοντας ανάλογα συνθήματα. Κατηγορούν επίσης την Ελλάδα ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία.

Ζητήθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, δύναμη της οποίας παρατάχθηκε μπροστά από τα γραφεία της ελληνικής οργάνωσης, αποτρέποντας τα χειρότερα. Υπενθυμίζεται ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έδωσε προ ημερών, δια του εκπροσώπου του, σκληρή απάντηση στο αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών που είχε κάνει λόγο για τέσσερις δολοφονίες αλβανών πολιτών στην Ελλάδα, με αφορμή τον φόνο αλβανού υπηκόου στην Καβάλα, και μάλιστα από ομοεθνή του.

Ετικέτες: Επεισόδια Αλβανοί Πρόκληση Νέα Υόρκηe-genius.gr ...intelligent web software