Νέα επίθεση κατά των γραφείων της Πατριωτικής Ενώσεως

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Άγνωστοι», ενοχλημένοι προφανώς από την δραστηριότητα της Πατριωτικής Ενώσεως στην Βόρειο Ελλάδα και την ξεκάθαρη στάση της σε όλα τα κορυφαία ζητήματα της περιοχής και την παρεμβατικότητα που αποκτά ο λόγος των στελεχών της ακόμη και για θέματα όπως αυτό του παιδικού σταθμού στον οποίο θα διαβάσουν παραμύθια «ντράγκ κουήνς» επιτέθηκαν για μια ακόμη φορά κατά των γραφείων της, και έσπασαν την πρόσοψή τους, χρησιμοποιώντας βαριοπούλα.

Πρόκειται για την δεύτερη επίθεση κατά των γραφείων της Θεσσαλονίκης, ενώ επίθεση έχουν δεχθεί και τα γραφεία της Πατριωτικής Ενώσεως στην Αλεξανδρούπολη.

Παρά το ότι είναι αυτονόητο ότι αυτού του είδους οι επιθέσεις δεν μπορούν να λυγίσουν την θέληση των στελεχών της Πατριωτικής Ενώσεως και να κάμψουν τον πολιτικό αγώνα που δίνουν, εγείρουν συγκεκριμένα ερωτήματα.

Δεν μπορεί κανείς παρά να αναρωτηθεί τι ακριβώς κάνει η Αστυνομία αλλά και ποιοι ακριβώς είναι αυτοί οι «βαλτοί» που παραμένουν ασύλληπτοι.

Ο τόσο ευαίσθητος σε άλλα ζητήματα υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υπεύθυνος και για την εύρυθμη συμμετοχή των πολιτικών κομμάτων στο δημοκρατικό πλαίσιο θα κάνει άραγε κάποια δήλωση;

Τα υπόλοιπα κόμματα θα δηλώσουν την συμπαραστασή τους στην Πατριωτική Ένωση;

TAGS: