x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τι σημαίνει Ορθόδοξη προσέγγιση της ανθρώπινης ζωής

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στις 28 Δεκεμβρίου 2022 στον ιερό καθεδρικό ναό του Σωτήρος Χριστού Μόσχας ο Αγιώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών Κύριλλος προέστη της κοινής συνεδρίας της Ιεράς Συνόδου και του Ανώτατου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας απηύθυνε τον χαιρετιστήριο λόγο στους παρισταμένους:

«Σεβασμιώτατοι και Θεοφιλέστατοι, σεβαστοί πατέρες και αδελφοί,

Σας καλωσορίζω εγκαρδίως όλους στο πλαίσιο της κοινής συνεδρίας της Ιεράς Συνόδου και του Ανώτατου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την καθιερωμένη πλέον παράδοση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς διεξάγουμε μια τέτοια κοινή συνεδρία, προκειμένου να καταλάβουμε εκ νέου και να αισθανθούμε σε ποιο σημείο της πορείας μας ευρισκόμαστε, ποια είναι η κατεύθυνση αυτής της κινήσεως, εάν προοδεύουμε και πορευόμαστε προς τα άνω, κάτι που αντιστοιχεί στην ορθόδοξη προσέγγιση της ανθρώπινης ζωής. Και μια αντικειμενική αξιολόγηση αδιαμφισβήτητα μας βοηθά να διορθώσουμε εκείνο, που εμποδίζει αυτή την κίνηση. Με αυτή τη σύντομη εναρκτήρια ομιλία θα ήθελα να αρχίσω τη συνεδρία μας».

Στη συνέχεια ο Αγιώτατος Πατριάρχης Κύριλλος παρουσίασε την ημερήσια διάταξη.

Στη συνεδρία συμμετέχουν τα μόνιμα και τα εκ περιτροπής μέλη της Ιεράς Συνόδου, μέλη του Ανώτατου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου καθώς και μερικοί προσκεκλημένοι υπάλληλοι της Πρωτοσυγκελίας του Πατριαρχείου Μόσχας και συνοδικών θεσμών, αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών.

koini sinedriasi 2

koini sinedriasi 2

koini sinedriasi 2

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software