Προκαλεί ξανά ο Αλβανός Λαέρτης Βασιλείου

0
0
0
s2smodern

Χωρίς ιερό και όσιο ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος κάνει καριέρα στην Ελλάδα, μιλώντας στην αλβανική τηλεόραση αναρωτήθηκε τι άλλο θέλουν οι μειονοτικοί, εξήρε τη στάση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας της Αλβανίας που σκότωσαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ενώ υποστήριξε ότι όσοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του «πήγαν για να προκαλέσουν και να χυθεί αίμα» - Κάλεσε επίσης τους ομογενείς να καταδικάσουν την πράξη του 35χρονου στους Βουλιαράτες, ενώ δεν δίστασε να παραχαράξει την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης, τονίζοντας πως πρέπει να ξαναγραφτεί!

«Αυτοί που ήρθαν ήθελαν να προκαλέσουν δικούς μας αστυνομικούς για να χυθεί κι άλλο αίμα», εκτίμησε ο ηθοποιός Λαέρτης Βασιλείου παίρνοντας μέρος σε συζήτηση στην αλβανική τηλεόραση, την ημέρα μάλιστα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Ο Λαέρτης Βασιλείου (Laerti Vasili), ο πατέρας του οποίου είναι Αλβανός και η μητέρα του Ελληνίδα, συμμετείχε σε εκπομπή με θέμα «Είναι Ελληνικό έδαφος οι Βουλιαράτες;». Όπως υποστήριξε, όσοι πήγαν στους Βουλιαράτες για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, το έκαναν για να προκαλέσουν. «Αν ήταν σοβινιστές και φασίστες δεν εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό», είπε, προσθέτοντας: «Το ερώτημα είναι τι ρόλο θα συνεχίσει να παίζει η μειονότητα από εδώ και πέρα κι αν θα βγει κανείς από τη μειονότητα να καταδικάσει την πράξη του Κωνσταντίνου». Σε άλλο σημείο παρέμβασής του, ο Λαέρτης Βασιλείου υποστήριξε ότι «Σήμερα (σ.σ. την ημέρα της κηδείας Κατσίφα) το αλβανικό κράτος είναι νικητής. Κέρδισε απέναντι στην προβοκάτσια», ενώ δεν δίστασε να αποδώσει τα εύσημα στις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας που «ενήργησαν γρήγορα και δεν είχαμε άλλα θύματα».

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Λαέρτης Βασιλείου προκαλεί. Το 2012 είχε ανεβάσει στο θέατρο «Χυτήριο» την βλάσφημη και βέβηλη παράσταση «Corpus Christi», που παρουσίαζε την ζωή του Χριστού και των μαθητών Του από…ομοφυλοφιλική σκοπιά....

Δολοφονία, Αλβανός, Δηλώσεις, Πρόκληση, Βασιλείου, Κατσιφάς, Λαέρτης