Παρόντες σε εκδήλωση για τον Κεμάλ ο Ιλχάν Αχμέτ του ΠΑΣΟΚ και ο Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ

0
0
0
s2smodern

Εκδήλωση για την επέτειο θανάτου του σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ, διοργάνωσε το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής χθες.

Από την εκδήλωση, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συνήθεις ύποπτοι, όπως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιλχάν Αχμετ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζείμπέκ. Επίσης δεν έλειψαν από την εκδήλωση οι δύο ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής καθώς και ο Δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά. Πρόκειται, βεβαίως, για μία συνηθισμένη είδηση, αφού οι συγκεκριμένοι, αλλά και άλλοι τουρκόφρονες βουλευτές του «συνταγματικού τόξου», έχουν πολλές φορές συμμετάσχει σε ανάλογες ανθελληνικές εκδηλώσεις του τουρκικού προξενείου, οι οποίες λαμβάνουν χώρα σε ελληνικά εδάφη. Βεβαίως, αν το ελληνικό προξενείο διοργανώσει μια ανάλογη εκδήλωση θα συλληφθούν όλοι οι παριστάμενοι, θα οδηγηθούν στα βάθη της Aνατολίας να σπάνε πέτρες, ενώ το προξενείο θα κλείσει.

Στην Ελλάδα, όμως, είμεθα «δημοκράτες» και έτσι ανεχόμαστε την ύπαρξη και λειτουργία ενός τέτοιου ανθελληνικού μηχανισμού στο έδαφός του και βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να στηρίζουν τουλάχιστον με την παρουσία τους τέτοιες εκδηλώσεις.

 

Πηγή: Xagr.net

Σύριζα, Κεμάλ, Βουλευτές, Πασόκ, Κομοτηνή, Προξενείο