''Μεγάλη Αλβανία, με χρήματα Ελλήνων''

0
0
0
s2smodern

Ο χάρτης της «Μεγάλης Αλβανίας» σε μπλουζάκι μαθητή στα πρώτα εγκαίνια σχολείου διδαχής της αλβανικής γλώσσας στην Παλαιόχωρα, υπό την ανοχή του αναπληρωτή Πρέσβη της Αλβανίας.

Στην τελετή έναρξης του σχολείου παρευρέθησαν ο αναπληρωτής Αλβανός πρέσβης και οι επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου της περιοχής. Ο αναπληρωτής Αλβανός Πρέσβης τόνισε ότι εκτιμά ιδιαίτερα την πρωτοβουλία των ελληνικών αρχών και είναι υπερήφανος για το γεγονός πως τώρα δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να μάθουν σωστά τη μητρική τους γλώσσα.

Και μπορεί το μικρό παιδί να μην γνωρίζει τι εκφράζει και πως έχει χρησιμοποιηθεί η μπλούζα που φορούσε, αλλά οι μεγαλύτεροι και ειδικά ο αναπληρωτής πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα, θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Όπως μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι γονείς.

Εδώ, να τονιστεί ότι τα αλβανικά σχολεία που εγκαινιάζονται στην Κρήτη και αλλού, για να μάθουν οι αλβανοί μαθητές τη γλώσσα τους, τα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Μάλλον μ' αυτον τον τρόπο, θέλουν να μας ''ευχαριστήσουν''.

Αλβανία, Μπλουζάκι, Παλαιοχώρα, Σχολείοe-genius.gr ...intelligent web software