ΟΧΙ στην άδικη δίωξη του Λοχαγού Τοκατλίδη

251018-sygk.jpg
0
0
0
s2smodern

Ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης, πέρασε σήμερα το πρωί  πειθαρχικό συμβούλιο γιατί αρνήθηκε να υπηρετήσει σε hot spot «προσφύγων» αν και ήδη έχει αθωωθεί παμψηφεί από το διαρκές στρατοδικείο Θεσσαλονίκης.

Την ώρα της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε έξω από το Γ’ Σώμα Στρατού διαμαρτυρία -συγκέντρωση συμπαράστασης για τον Λοχαγό. Το δυναμικό του παρών έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης (Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική). Παρόντες εκπρόσωποι κομμάτων και άλλων συλλογικοτήτων. Παρούσα και η σύζυγος και η κόρη του διωκόμενου Λοχαγού. Ακούστηκαν συνθήματα όπως “Όχι στην άδικη δίωξη του Λοχαγού Τοκατλίδη” και “Λοχαγέ ψηλά το εθνόσημο και το κεφάλι”.

Διαβάστηκε το παρακάτω ψήφισμα:

Η χούντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χτυπά και πάλι εμπλέκοντας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο υπολοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης αρνήθηκε πριν 18 μήνες να γίνει ορντινάντσα των λαθρομεταναστών και τιμωρήθηκε πειθαρχικά με 5 ημέρες κράτηση. Παραπέμφθηκε στο διαρκές στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο τον κήρυξε παμψηφεί ΑΘΩΟ. Ενάμισι χρόνο μετά τον παραπέμπουν στο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της απόταξης.

Ρωτάμε:

1. Ο Πάνος Καμένος δεν σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων;

2. Ο υπολοχαγός μέχρι τώρα ήταν άξιος να εκτελεί τα καθήκοντά του και θυμήθηκαν μετά από 18 μήνες ότι δεν είναι ικανός;

3. Μήπως υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις για υπηρεσία στα κέντρα κράτησης και με την παραπομπή αυτή επιδιώκουν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν τους Στρατιωτικούς;

4. Μετά από τόσα χρόνια δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο εξυπηρέτησης των «μεταναστών» και συνεχίζουν να εμπλέκουν τα στελέχη των ΕΔ, μειώνοντας το αξιόμαχο των Μονάδων τους;

Ετικέτες: Πειθαρχικό Συγκέντρωση Συμπαράσταση Λοχαγός Δίωξη Τοκατλίδηςe-genius.gr ...intelligent web software