Αυστηρό μήνυμα Κινέζων σε Τούρκους και Ισραηλινούς!!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Κίνα καλεί την Τουρκία και το Ισραήλ να σταματήσουν αμέσως τις επιθέσεις στη Συρία, δήλωσε ο αναπληρωτής απεσταλμένος της Κίνας στον ΟΗΕ, Γκενγκ Σουάνγκ, όπως μετέδωσε το RIA Novosti.

“Πρέπει να υπερασπιστούμε σθεναρά την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας. Η κατάσταση ασφάλειας στη Συρία συνεχίζει να είναι ασταθής. Η Τουρκία εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές κατά της Συρίας και ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει χερσαία επιχείρηση κατά της Συρίας. Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές κατά της Συρίας συνεχίστηκαν επίσης”, είπε ο Γκενγκ Σουάνγκ στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

 
 

Όλες αυτές οι πράξεις, είπε, παραβιάζουν κατάφωρα την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κλιμάκωση και εξάπλωση της συριακής σύγκρουσης. “Η Κίνα εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία. Καλούμε την Τουρκία και το Ισραήλ να σταματήσουν αμέσως τις διασυνοριακές επιθέσεις, να αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να κλιμακώσει την κατάσταση και να τηρήσουν τον διάλογο για την επίλυση των σχετικών ζητημάτων”, τόνισε.

TAGS: