Πρόκληση: Μοντέλο του Playboy φωτογραφήθηκε γυμνή στην Αγιά Σοφιά

0
0
0
s2smodern

Η αγάπη της Μαρίζα Πάπεν για το γυμνό την έχει οδηγήσει πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα.

Πέρυσι, μάλιστα, η αμφιλεγόμενη μπλόγκερ φυλακίστηκε όταν εθεάθη να ποζάρει γυμνή μπροστά σε έναν αρχαίο αιγυπτιακό ναό. Επίσης, τον περασμένο Ιούνιο, προκάλεσε οργή ποζάροντας ξανά γυμνή στο τείχος της Ιερουσαλήμ. Φαίνεται όμως πως τίποτα δεν είναι αρκετό για να αποτρέψει την παθιασμένη γυμνίστρια από το ασυνήθιστο χόμπι της, καθώς συνεχίζει να ταξιδεύει στον κόσμο τραβώντας πικάντικες φωτογραφίες. Τελευταίος σταθμός για το πρώην μοντέλο του Playboy ήταν η Κωνσταντινούπολη, όπου πόζαρε γυμνή από την μέση και κάτω στην είσοδο της Αγιά Σοφιάς, ένα θρησκευτικό ορόσημο που χτίστηκε το 537 μ.Χ.

Σε μια φωτογραφία που σοκάρει, η Μαρίζα φαίνεται να επιδεικνύει τα γεννητικά της όργανα κάτω από την μαύρη μπούρκα της στην πόρτα του ναού. Και παρόλο που οι τουρίστες και οι ντόπιοι διακρίνονται στο βάθος, η αλαζονική μπλόγκερ δεν φαινόταν καθόλου να ανησυχεί μήπως την συλλάβει κανείς. Η Μαρίζα θέλησε να φωτογραφηθεί γυμνή για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην τυραννία της θρησκείας.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο blog, η σεξοβόμβα από το Βέλγιο, αποκάλυψε τι την ώθησε να πραγματοποιήσει την φωτογράφηση. Όπως ανέφερε το έκανε για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην τυραννία της θρησκείας. Η Μαρίζα έγραψε: «Πρόκειται για ένα μήνυμα και το μήνυμα είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να σκεφτούν τον εαυτό τους μέσω των εικόνων μας. Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να απελευθερωθούν από την ψυχική φυλάκισή τους από τις κυβερνήσεις και τις θρησκείες αυτού του πλανήτη. Όλοι έχουμε τυφλωθεί και κακοποιηθεί και απλώς τα δεχόμαστε όλα αυτά. Δεν κάνουμε πλέον ερωτήσεις για τίποτα. Όλα είναι ελεγχόμενα και χειραγωγούνται».

Πρόκληση, Φωτογραφία, Αγιά Σοφιά, Γυμνή, Μοντέλο