Η ΠΑΤΡΙΕ στηρίζει τον Γ. Κουργιαννίδη

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου

Δελτίο Τύπου με το οποίο ανακοίνωσε την στήριξή της στον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Κουργιαννίδη, εξέδωσε η Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση, του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού. Σε αυτήν αναφέρεται:

Ο υποψήφιος δήμαρχος πρέπει να αντιταχθεί με στέρεες θέσεις και αρχές έναντι στην άρνηση της κεντρικής διοίκησης να ικανοποιήσει τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, την τάση να απορρίπτονται οι προτάσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, και τη μεταχείριση των τοπικών και περιφερειακών οργάνων ως υποχείρια προς την εξυπηρέτηση σκοπών της κεντρικής πολιτικής σκηνής αλλότριων προς τη φύση των οργάνων αυτών και των μέσων που διαθέτουν. Και ο κ. Κουργιαννίδης αποδεδειγμένα, διά των λόγων και των πράξεών του, έχει να επιδείξει ακριβώς αυτό: την άρνηση κάμψης των θέσεών του υπέρ των δημοτών έναντι άλλων ανταλλαγμάτων. Θέσεις για την διατήρηση του ελληνικού χαρακτήρα της πόλης. Θέσεις υπέρ των νόμιμων κατοίκων που εκφράζεται διά των πράξεων της διοίκησης και των δημοτικών συμβάσεων με τους αναδόχους των δημοτικών έργων. Θέσεις κατά του καθεστώτος διαφθοράς, των συγκρουόμενων συμφερόντων και των μείζονων λιμναζόντων προβλημάτων του δήμου. Θέσεις κατά των ανθελληνικών αποφάσεων του Μπουτάρη.

Θέσεις με κύριο μέλημα την κοινωνική πολιτική με επίκεντρο τον Έλληνα και την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων και ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων. Η ανάδειξη μιας σοβαρής ενωτικής δυναμικής των πατριωτικών ιδεών στην τοπική μας κοινωνία αποτελεί τη μεγαλύτερη ελπίδα για το μέλλον. Οτιδήποτε άλλο απλώς θα συνεχίσει την πορεία σήψης και παρακμής.

Συναδινός, Στήριξη, ΠΑΤΡΙΕ, Κουργιαννίδηςe-genius.gr ...intelligent web software