x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Χωρίς τέλος η κόντρα Καϊλή - Ανδρουλάκη

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Δεν έχει τέλος η κόντρα Καϊλή - Ανδρουλάκη, καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στοχοποιεί την ευρωβουλευτή με κάθε ευκαιρία.

Την αντίθεσή του στις τοποθετήσεις της Ευας Καϊλή σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι "οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τη θέση του ΠΑΣΟΚ και των ευρωσοσιαλιστών".

Σε συνέντευξή του στο Blue Sky TV, ο κ. Ανδρουλάκης προανήγγειλε ότι θα υπάρξει ψήφισμα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για τα ζητήματα καταπάτησης των ανθρώπινων δικαιωμάτων με επίκεντρο το Μουντιάλ στο Κατάρ, που έχει πάρει ήδη το προσωνύμιο ως "αιματοβαμμένο Μουντιάλ".

Υπενθυμίζεται πως την ώρα που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι νεκροί εργάτες κατά την κατασκευή έργων του Μουντιάλ, ξεπερνούν τις 6.500, η Εύα Καϊλή σε ομιλία της στο ευρωκοινοβούλιο με αφορμή την επίσκεψή της εκεί, έκανε πολύ θερμά σχόλια για την εργατική νομοθεσία στο Κατάρ.

Σημείωσε δε, ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι μια απόδειξη του πώς η αθλητική διπλωματία μπορεί να επιτύχει τον ιστορικό μετασχηματισμό μιας χώρας με μεταρρυθμίσεις που ενέπνευσαν τον αραβικό κόσμο και τόνισε ότι το Κατάρ είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα, επικαλούμενη στοιχεία από τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας (ILO) για την κατάργηση νόμου που ουσιαστικά επέτρεπε το δουλεμπόριο ξένων εργατών από εταιρείες.

Την ίδια ώρα, αντιδράσεις προκάλεσαν και στο Twitter, οι δηλώσεις της Εύας Καϊλή, με τους περισσότερους χρήστες να σχολιάζουν πως η ευρωβουλεύτρια "ανήκει δικαιωματικά πλέον Νέα Δημοκρατία".



e-genius.gr ...intelligent web software