Ράπισμα Τσιάρτα σε Στεφανίδου

stef.png
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Για ακόμη μία φορά αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, που έφτασε στο σημείο να αναφέρει ότι το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ανταγωνίζεται το καρναβάλι της Πάτρας. Το κύμα αντιδράσεων από συλλόγους και απλούς πολίτες ήταν τόσο μεγάλο που ανάγκασε το κανάλι στο οποίο εργάζεται η κ. Στεφανίδου να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Ωστόσο, η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα, γνωστού διεθνούς ποδοσφαιριστή για πολλοστή φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα. Ολόκληρο το καυστικό, αλλά δικαιολογημένο από κάθε άποψη, σχόλιό του στο Facebook:

«Ταρανδίδου το ότι σου δώσανε μια εκπομπή δε σημαίνει ότι την αξίζεις κιόλας. Το ξέρεις και συ ότι είσαι ένα τίποτα και καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να χλευάζεις την ιστορία και την ενδυμασία μιας περιοχής που συμβολίζει τόσα πολλά. Και όσο για το κατσούλι, δυστυχώς για σένα δεν χωράει στο κεφάλι σου... (ξέρεις εσύ). Επίσης στο συλλαλητήριο που λες ότι θύμιζε καρναβάλι, ήταν και το αφεντικό σου ο Ιβάν. Άντε γιατί πολλά σούργελα μαζευτήκατε και προκειμένου να σας δουν και να ανεβάσετε την τηλεθέαση των γελοίων εκπομπών σας, λέτε μόνο μ@@@@ς.»

Ετικέτες: Συλλαλητήριο Τσιάρτας Στεφανίδου Ανάρτηση Ιβάν