Παμμακεδονικές ενώσεις αναλαμβάνουν το συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου

mak.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Οι Παμμακεδονικές ενώσεις αναλαμβάνουν την οργάνωση του συλλαλητηρίου της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου στις 14.00. Μετά την απόλυτη επιτυχία του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης, τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς συμμετοχής του κόσμου, οργανώσεις και άλλοι πολίτες επώνυμα αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας και το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Ο Μιχάλης Πατσίκας, από το Συντονιστικό της Θεσσαλονίκης που οργάνωσε το τεράστιο συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής, μαζί με επικεφαλής άλλων φορέων ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και των Παμμακεδονικών Οργανώσεων βρίσκονται αυτή την στιγμή στην Αθήνα και διαβουλεύονται όλοι μαζί για να ξεκινήσει η οργανωτική προετοιμασία για το συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου. Οι τέσσερις εκπρόσωποι στους οποίους πέφτει το βάρος της διεξαγωγής του συλλαλητηρίου είναι η κ. Νίνα Γκατσούδη εκπρόσωπος των Παμμακεδονικων Ενώσεων Υφηλίου, ο Μιχάλης Πατσίκας εκπρόσωπος του Θερμαϊκού και ο οποίος συμμετείχε στην διεξαγωγή του πρώτου συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Τάτσιος πρόεδρος όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας στην Ελλάδα και ως δημοσιογράφος-διοργανώτρια η Γεωργία Μπιτάκου.

Πλέον, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν. Όλοι στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου να αντισταθούμε στο ξεπούλημα της ιστορίας και του πολιτισμού μας. Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία μας!

Ετικέτες: Μακεδονία Συλλαλητήριο Αθήνα Παμμακεδονικές Ενώσεις Σύλλογοι