Το ΕΣΟ στον Πύργο!

43950077_266880783965228_99560700585705472_n.jpg
0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7/10 ή πρώτη εκδήλωση του Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου στον Πύργο της Ηλείας. Οικοδεσπότης ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου και μέλος του ΕΣΟ, Χάρης Μιχαλακόπουλος, ο οποίος παρουσίασε την πρωτοβουλία στο κοινό του Πύργου και στους εκπροσώπους των κομμάτων που παρέστησαν. Πιο συγκεκριμένα, για λογαριασμό του κόμματος Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση, παρέστη ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτριος Κουκούτσης, για λογαριασμό της Νέας Δεξιάς, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Δούμας, το Εθνικό Μέτωπο εκπροσώπησε ο Θανάσης Καβουρινός, και τον Πατριωτικό Σύνδεσμο ο προεδρός του Γ. Μαλταμπές.

Ο Χάρης Μιχαλακόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Αναγέννεσις στον Δήμο Πύργου», ο οποίος θα διεκδικήσει τη δημαρχία της πόλεως στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, παρουσίασε τις βασικές θέσεις του ΕΣΟ και κάλεσε στο βήμα τους εκπροσώπους των κομμάτων για να απαντήσουν ως προς τη στάση που τα κόμματά τους προτίθενται να ακολουθήσουν στο κοινό πατριωτικό αίτημα της συσπειρώσεως του πατριωτικού χώρου. Ο κ. Κουκούτσης τοποθετήθηκε θετικά, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η ένωση θα έρθει από τη βάση, ενώ ανάλογη στάση κράτησε και ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δεξιάς Παναγιώτης Δούμας, ο οποίος ανέφερε ότι επιθυμούμε να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε βλέπει τη μεγάλη εικόνα. Εξίσου συναινετική ήταν και η στάση του Εθνικού Μετώπου, διά του εκπροσώπου του Θ. Καβουρινού. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι αναγνώστηκαν χαιρετισμοί τόσο από πλευράς του Μ. Κώνστα του Ε.Μ. όσο και του Γ. Σαγιά, δημοτικού Συμβούλου Λαμίας.

Η εκδήλωση, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι διοργανωτές, είναι μόλις η πρώτη από αυτές που θα ακολουθήσουν σε ολόκληρη την Ελλάδα, και οι οποίες ως στόχο έχουν να αποδείξουν την δυναμική ενός ενωτικού πατριωτικού εγχειρήματος!

Ετικέτες: Πύργος Εκδήλωση Ενότητα ΕΣΟe-genius.gr ...intelligent web software