Προκαλεί το «τεκνό» των Ρότσιλντ και τα θρασίμια που έμειναν μαζί του

0
0
0
s2smodern

Του Γαβριήλ Θ. Λαμψίδη  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θέλει σκληρότερη αναμέτρηση και θα την έχει

Προκαλεί και είμαστε υποχρεωμένοι να αναμετρηθούμε μαζί του και με τα θρασίμια που κούρνιασαν στη φωλιά της εξουσίας, για να ταϊζονται από τον κρατικό κορβανά. Ο άθεος μπολσεβίκος και στην πραγματικότητα το "τεκνό" των Ρότσιλντ, συζητά με τους Σκοπιανούς, οι οποίοι έχουν υποστεί ολική βλάβη και εκ του λόγου αυτού αρνούνται αυτό που είναι και θέλουν να είναι αυτό που δεν είναι! Ε, άντε και στο διάολο... Πήγε στο Νταβός και συζητά εν αγνοία μας και χωρίς να συμμορφώνεται με τις εντολές μας, με τον «πρωθυπουργό» του λυόμενου κρατιδίου, το οποίο κρατίδιο και μόνο για το γεγονός ότι το έφτιαξε ο Τίτο και το ήθελαν οι μπολσεβίκοι κομμουνιστοσυμμορίτες θα έπρεπε να είχε εξαφανιστεί από τον χάρτη των Βαλκανίων. Τρόποι υπήρχαν και έναν, το πιο πλεονεκτικό, τον κατέστρεψε ο μπίλντεμπεργκ (Σαμαράς), ο οποίος μετέχοντας το 1991, ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης του Κων. Μητσοτάκη (του «Εφιάλτη», με το αλάνθαστο κριτήριο του λαού μας), στη διάσκεψη για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, εκτέλεσε σίγουρα εντολές της σκοτεινής οργάνωσης (Μπίντεμπεργκ) και δεν έθεσε βέτο, όπως είχε δικαίωμα η χώρα μας. Δεν ζήτησε, με απλά λόγια, μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, να μην υπάρχει κρατίδιο που θα φέρει το όνομα «Μακεδονία». Δεν το έκανε.!

Ο Σαμαράς δεν απάντησε στις κατηγορίες, που κάθε τόσο επαναδιατυπώνονται, ίσως γιατί το Έθνος των Ελλήνων δεν εκπροσωπήθηκε ποτέ μέχρι και τώρα από Έλληνα το γένος στην εξουσία, για να τον καθίσει στο σκαμνί και να τον υποχρεώσει, θέλει δεν θέλει, να τα ξεράσει όλα. Ο Μητσοτάκης δεν ανέλαβε ούτε την πολιτική ευθύνη, αφού εκείνος τον έκανε υπουργό Εξωτερικών, γνωρίζοντας (έχοντας και ο ίδιος σχέση με τη σκοτεινή οργάνωση) ότι είναι μπίλντεμπεργκ και επιπλέον ότι είναι νεαρός, άπειρος και διαβόλου κάλτσα. Βέβαια, το πλήρωσε αλλιώς με ανατροπή, όταν ο μπίλντεμπεργκ (Σαμαράς), γνωστός για τις κωλοτούμπες του, το έπαιξε μαχητής – υπερασπιστής της Μακεδονίας και ανέτρεψε τον ευεργέτη του, τον οποίο κατηγόρησε, όχι αδίκως, ότι ήθελε να παραχωρήσει το όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς! Τέτοια παρατράγουδα σημειώνονται τακτικά στην πόρνη την πολιτική, όπου αν κάποιος δεν είναι ίδιος με τους άλλους ή εξαφανίζεται ή φεύγει, αν προλάβει, εννοείται…

Πήρε τη σκυτάλη ο …μεγάλος!
Όλα αυτά τα θυμήθηκα χθες το πρωί, όταν οι καθεστωτικοί εκφωνητές και παρουσιαστές μας ενημέρωναν, θαρρείς πεισματικά και στην πραγματικότητα, με εντολές των προϊσταμένων τους, ότι οι διαπραγματεύσεις για την …ονοματοδοσία του γειτονικού λυόμενου κρατιδίου τελείωσαν και τώρα πήρε τη σκυτάλη ο …μεγάλος! Ο τίποτας! Ο οποίος βρίσκεται στο Νταβός και συζητά, εν αγνοία μας και χωρίς να συμμορφώνεται με τις εντολές μας, στη βάση της παραχώρησης του ονόματος της τρισένδοξης Μακεδονίας μας στους κατάπτυστους για την αρνησιπατρία τους Σκοπιανούς. Ο τίποτας, που δηλώνει …μισός Μακεδόνας, κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι είναι καθόλου Έλληνας, όταν συζητά, αυθαίρετα, παράνομα, αντισυνταγματικά, την παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» στους ξευτελισμένους της οικουμένης. Εκτός κι αν το κάνει γιατί και ο ίδιος είναι ξευτελισμένος, όπως τον χαρακτήρισε δημόσια – τηλεοπτικά η πρώην σύντροφός του, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Με την ιδιότητα του θεσμικού εκπροσώπου της Κοινής γνώμης του εφιστώ την προσοχή και τον καλώ να σταματήσει κάθε διαπραγμάτευση για το όνομα στη βάση της δηλητηριασμένης από την ιστορικά ανθελληνική τοποθέτηση για την Ελληνική Μακεδονία όλων των αριστερών, αυτών που σήκωσαν τα όπλα κατά της Ελλάδος, για να την αλλάξουν στρατόπεδο και ακρωτηριάζοντάς την να δημιουργήσουν επί των ελληνικών από καταβολής κόσμου εδαφών της τη «Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας» σλαβοκομμουνιστικών συμφερόντων, με ανώτατη αρχή τη "Σοσιαλιστική Διεθνή" επί Δημητρώφ.

Με όλο τον λαό εναντίον τους!

Λοιπόν, αυτά όλα έχουν μπει στο χώμα κι εκεί είναι η θέση και όποιων τα σκαλίζουν σήμερα, έχοντας όλο τον λαό εναντίον τους και παρ’ όλα αυτά πιστεύουν, τα μαλακισμένα, ότι κατέλαβαν για πάντα την εξουσία και θα ανατρέψουν το καθεστώς που ισχύει στην Πατρίδα μας, με θυσίες αίματος των παιδιών της. Αν δεν συμμορφωθούν, είναι ζήτημα αν θα προλάβουν να γυρίσουν πίσω και γιατί σήμερα δεν υπάρχει χώρα που να θέλει να τους δεχτεί, γιατί και η Βόρεια Κορέα συζητάει με την Νότια και η Κούβα θέλει να αμερικανοποιηθεί μετά τον δεύτερο κάθαρμα, με ρίζα εβραϊκή, που κρατάει δικτατορικά την εξουσία και στερεί από τους πατριώτες Κουβανούς τη δυνατότητα να εκδηλώσουν ελεύθερα τη βούλησή τους. Τραβάνε το σχοινί και πολύ το χαιρόμαστε! Σε μια ώρα που είναι πιο αδύνατοι από τρομαγμένα σπουργίτια κι ενώ ξέρουν τι πρόκειται να πάθουν, είναι τρέλα, παράνοια και αριστερή παραλυσία, να προκαλούν, συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις και, μάλιστα, σε ανώτερο επίπεδο, με αυτούς που γελάει μαζί τους η οικουμένη. Διότι με τους σλάβους της νότιας απόφυσης της πρώην Γιουγκοσλαβίας δέχονται να μιλούν, κουμάσια της ίδιας κατάντιας. Ή οι πληρωμένοι και εξουσιασμένοι από τη Μαφία του Χρήματος και του Σκότους, όπως το τσιράκι τους, η λέρα εβραϊκής ρίζας, Νίμιτς. Και αυτοί είναι υποχρεωμένοι να επιλέγουν προκλητικά το ψέμα και να επιχειρηματολογούν υπέρ των Σκοπιανών, τους οποίους υπνώτισαν και, θαρρείς, με χειρουργική επέμβαση, αφήρεσαν από πάνω τους κάθε γνώρισμα φυσιολογικών όντων. Το έχουν αντιληφθεί όλοι οι επιστήμονες του πλανήτη και όχι μόνον οι ιστορικοί, ότι τα όντα που κατοικούν σε αυτό το κομμάτι της πρώην Γιουγκοσλαβίας, έχουν υποστεί ολική βλάβη και εξ αυτού έφτασαν στο σημείο να αρνιούνται την καταγωγή τους, τη μάνα τους, τον πατέρα τους, τους προγόνους τους! Τέτοια φαινόμενα δεν έχουν καταγραφεί ούτε στην Αφρική, όχι τώρα αλλά πριν από πολλά χρόνια, όπου οι άγριες φυλές πολεμούσαν και σκοτώνονταν για τη φυλή τους, ενώ τα ζωντανά πτώματα οι Σκοπιανοί αρνούνται αυτό που είναι και θέλουν να είναι αυτό που δεν είναι! Ε, άντε και στο διάολο...e-genius.gr ...intelligent web software