Το είπαν και το έκαναν - Νύχτα με βαριοπούλες κατέστρεψαν τον Σταυρό στη Λέσβο των ΜΚΟ

43466814_2031323360265996_2966175711074713600_n.jpg
0
0
0
s2smodern

Στη Λέσβο της ΜΚΟκρατίας η ανέγερση σταυρών θεωρείται προκλητική ενέργεια(!) και ομάδες κρούσης αναλαμβάνουν να τους γκρεμίσουν βράδυ με βαριοπούλες.

Απίστευτα πράγματα! Η οργή ξεχειλίζει...

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ΜΚΟ ζητούσε να βγει ο Σταυρός από το σημείο γιατί ενοχολούσε τους λαθρομετανάστες. Θυμίζουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΜΚΟ:

''Προς κ. Λιμενάρχη Μυτιλήνης

κ. Δήμαρχο Λέσβου

κοιν. ΜΜΕ

Κύριε Δήμαρχε Λέσβου, Κύριε Λιμενάρχη Μυτιλήνης

Προ ημερών άγνωστοι τοποθέτησαν στη θέση Απελή Μυτιλήνης επί του αιγιαλού τσιμεντένιο σταυρό μεγάλου μεγέθους ώστε με τον τρόπο αυτόν να αποτρέπονται αλλόθρησκοι (προφανώς πρόσφυγες και μετανάστες ) να προσέρχονται για κολύμβηση. Η πράξη αυτή είναι παράνομη, αντιαισθητική (θυμίζει τάφο) αλλά κυρίως προσβλητική για το σύμβολο του χριστιανισμού, σύμβολο αγάπης και θυσίας και όχι ρατσισμού και μισαλλοδοξίας. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας ώστε να αποκατασταθεί η αυθαιρεσία και η ακαταλληλότητα ύπαρξης θρησκευτικού συμβόλου σε χώρο λουομένων και η μετατροπή του σε εργαλείο επίδοξων σταυροφόρων.

Για το Δ.Σ. της Συνύπαρξης»

Αυτά για να καταλάβουν όλοι ποιος γκρέμισε τον Σταυρό και ποιος ωφελείται από αυτή την ενέργεια. Ελπίζουμε οι ένοχοι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν και φυσικά Δήμος και κάτοικοι να τοποθετήσουν ξανά τον Σταυρό στη θέση του.

Ετικέτες: Λέσβος ΜΚΟ Βέβηλοι Βαριοπούλες Σταυρόςe-genius.gr ...intelligent web software