x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Έρχονται κακουργηματικές ποινικές διώξεις για τις υποκλοπές σε βάρος του Γρηγόρη Δημητριάδη!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Του Άρη Σπίνου

Η πληροφορία που παραθέτει σήμερα το edolio5 προέρχεται από ανώτατη δικαστική πηγή που είναι ενήμερη για την “επόμενη μέρα” που αφορά τον Γρηγόρη Δημητριάδη και τον ρόλο του στο σκάνδαλο των υποκλοπών. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες διακινείται no-paper από το Μαξίμου που η ουσία του είναι: “Ο απομακρυνθείς από το πρωθυπουργικό γραφείο γνώριζε τα πάντα γύρω από τις παρακολουθήσεις αλλά δεν ενημέρωνε, εκθέτοντας τον Πρωθυπουργό!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου δεν αρνήθηκε-απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνονταν παρακολουθήσεις μέσω Predator, αλλά απλά το αποσύνδεσε από την ΕΥΠ και κατά συνέπεια αποποιήθηκε τη δική του ευθύνη.”. Όλες οι ευθύνες στον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Είναι πλέον σαφές ότι η γραμμή σωτηρίας του Μητσοτάκη είναι ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης γνώριζε τι ακριβώς γινόταν και δεν ενημέρωνε τον πρωθυπουργό.

 

Γι’ αυτό και όχι μόνο απομακρύνθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο, αλλά όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές έχει διακοπεί κάθε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό. Φυσικά αυτό είναι ένα μεγάλο παραμύθι αφού ο Δημητριάδης ζει και βασιλεύει σήμερα φρουρούμενος τουλάχιστον από 6 άτομα – αστυνομικούς και συναντιέται με στελέχη του Μαξίμου αλλά συνομιλεί και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Αλήθεια είναι επίσης το γεγονός ότι στην ομάδα των παρακολουθήσεων συμμετείχαν στενοί φίλοι του Γρηγόρη Δημητριάδη που σχετίζονται με συστήματα υποκλοπών και οι οποίοι πάντα κινούνταν σε ένα σκιώδες επιχειρηματικό κουβάρι που έκαναν εκβιασμούς για ίδιον όφελος μαθαίνοντας επιχειρηματικά μυστικά των αντιπάλων τους.

Όλα αυτά βέβαια με οικονομικό αντίτιμο που έφτανε τα 50.000 ευρώ/εβδομάδα για κάθε υποκλοπή.

Ο Μητσοτάκης παρά το γεγονός ότι γνώριζε τα πάντα βλέπει πλέον ότι δεν έχει αργήσει και πιεζόμενος για να βγει από το κάδρο των ευθυνών είναι έτοιμος να ρίξει στα σκυλιά τον Εθνικό ανιψιό.

 

Ο Δημητριάδης τα γνωρίζει όλα και είναι έτοιμος να αντιδράσει!

“Αν τολμάνε ας το κάνουν” λέει σε συνομιλητές τους. Όπως και να έχει πάντως αυτοί οι σχεδιασμοί άμυνας και επίθεσης γίνονται εκτός των απρόβλεπτων εξελίξεων που έρχονται με ήχο αφού ήδη ηχητικά από τις υποκλοπές έχουν διαρρεύσει και το μόνο που μένει είναι η φόρμουλα νομιμότητας της κατοχής όσων τα δημοσιοποιήσουν.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software