«Στο όνομα του προφήτη»: Ο Καντίροφ προτρέπει τους μουσουλμάνους να γονατίσουν τις πόλεις της Ευρώπης

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Πρόεδρος της Τσετσενικής Δημοκρατίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ραμζάν Καντίροφ κατέγραψε ένα μήνυμα σε βίντεο στο οποίο κάλεσε όλους τους Καυκάσιους και Τσετσένους που πιστεύουν στο Ισλάμ να ξεκινήσουν έναν «ιερό πόλεμο» εναντίον των ευρωπαϊκών κρατών. Ο Καντίροφ υποσχέθηκε σε όλους τους μουσουλμάνους που θα συγκεντρωθούν σε συντάγματα κατά των σατανάδων και του σατανισμού στα ευρωπαϊκά κράτη «να προμηθεύτουν και να εξοπλιστούν».

Απευθυνόμενος στους μουσουλμάνους, ο Ραμζάν Καντίροφ είπε: «Πρέπει να πολεμήσετε, να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του αγαπημένου μας προφήτη και του Κορανίου. Πρέπει απλώς να πάρουμε τα ευρωπαϊκά κράτη χωρίς όπλα μέχρι να γονατίσουν και να ζητήσουν συγχώρεση».

Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, ο επικεφαλής της Τσετσενίας σημείωσε ότι κάθε πατέρας και κάθε μητέρα πρέπει να στείλουν τους γιους τους στον πόλεμο για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα τόσο των μουσουλμάνων όσο και των χριστιανών, τα ήθη, τις παραδόσεις και τη θρησκεία τους.


Υπενθυμίζεται ότι, ο Ραμζάν Καντίροφ καταγράφει τακτικά μηνύματα βίντεο στα οποία εξηγεί ότι οι μουσουλμάνοι στην Ουκρανία πολεμούν τον σατανισμό.