«ΙΔΡΥΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ!»

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου

Ανοιξε ο ασκός του Άιόλου, απειλείται ο Ελληνισμός!

Ξεθάρρεψαν, καθώς η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τους κλείνει πονηρά το μάτι! Και προχωρούν ανοικτά και άφοβα, σε αντεθνικές κινήσεις! Ο λόγος για τους ανθρώπους της ανθελληνικής οργάνωσης «Ουράνιο Τόξο», που εδώ και χρόνιαμιλά για «μακεδονική μειονότητα» και πλέον αισθάνεται πως μπορεί να προχωρά ανοικτά σε αποσχιστικές κινήσεις και οργάνωση δυσάρεστων για την Ελλάδα καταστάσεων και εντόςτης εθνικής μας επικράτειας! Και αφού η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να παραχωρήσει εθνικότητα και γλώσσα στους σφετεριστές της ιστορίας της Μακεδονίας μας, τώρα κάποιοι, αφού άκουσαν μάλιστα από βουλευτή Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένατον Κωνσταντίνο Σέλτσα, να μιλά από το βήμα της Βουλής ένα παράξενο σλαβικό ιδίωμα (πρόκειται γι’ αυτόν που το 1997 είχε αιτηθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την καταδίκη της Ελλάδος για τη μη αναγνώριση από την ελληνική Πολιτεία του αποσχιστικού σωματείου «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού»), κινούνται ανοικτά για να θέσουν μειονοτικό ζήτημα και θέμα αναγνώρισης μειονότητας στην Ελλάδα. Και αυτό, για να ζητήσουν άμεσα και άλλα, όπωςδιδασκαλία σε σχολεία συγκεκριμένων περιοχών της Μακεδονίας μας, σλαβικών ιδιωμάτων και βάλτε. Και με αφίσα που μάλιστα κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο, μαθαίνουμε πως ο «υπό ίδρυση σύλλογος ‘Στέγη ΜακεδονικούΠολιτισμού», όπως διαβάζουμε αλλά και η (αποσχιστική) οργάνωση «Ουράνιο Τόξο» διοργανώνουν μια «Μακεδονική βραδιά» με την ορχήστρα «Μουσικόραμα», «που θα γίνει στο ξενοδοχείο Πανόραμα στον Αγ. Παντελεήμονα (Αμυνταίου), στις 20 Οκτωβρίου 2018. Τιμή γεύματος άνευ ποτού 12 ευρώ». Nαι, εκεί φτάσαμε, επειδή κάποιοι συμπολίτες μας νόμιζαν πως με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στην εξουσία, δεν θα πλήρωναν ΕΝΦΙΑ και θα τους χαρίζονταν τα δάνειά τους! Και στήριξαν την αθεΐα και τον εθνομηδενισμό τρις στη διάρκεια του 2015! Η πρόσκληση που κυκλοφορεί, την οποία και παραθέτουμε, είναι γραμμένη και σε κάποιο σλαβικό ιδίωμα. Πλέον, κάποιοι δεν κρύβουν τις ανθελληνικές προθέσεις τους…

ΆΝΟΙΚΤΗ ΆΝΤΕΘΝΙΚΗ & ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ ΔΡΆΣΗ

Και μαθαίνουμε επίσης πως οι φιλοσκοπιανοί αυτονομιστές (ΕΕΣ - Ουράνιο Τόξο) διοργανώνουν το «4ο Τακτικό Συνέδριό» τους στο Ξινό Νερό Φλώρινας (στο κοινοτικό κατάστημα), με σκοπό να ζητήσουν «αναγνώριση» της «ταυτότητάς» τους, στις11 Νοεμβρίου 2018! Τα πράγματα έχουν ξεφύγει, καθώς μας κυβερνούν αριστεριστές και εθνομηδενιστές που όλα αυτά όχι μόνο δεν τα αποτρέπουν ως οφείλουν, αλλά αντίθετα, τα προωθούν! Αντιγράφουμε, μιας και πλέον οι εχθροί της Ελλάδας μας δεν κρύβονται, έχοντας μάλιστα την ανοικτή στήριξη των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία: «Βασικά θέματα του Συνεδρίου θα είναι: -Απολογισμός της μέχρι σήμερα πορείας του κόμματος και του Μακεδονικού κινήματοςεν γένει. Σχεδιασμός δράσεων για την ερχόμενη περίοδο. -Απόφαση για την συμμετοχή του κόμματος στις Ευρωεκλογές του Μαΐου 2019. -Εκλογή νέων οργάνων του κόμματος. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να δηλώσουν συμμετοχή στην Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (23850 46548 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και αναλυτικό πρόγραμμα θα αποσταλούν με νεότερη ανακοίνωση». Φυσικά, είναι φανερό πως οι άνθρωποι που επιδιώκουν τον εθνικό μας ακρωτηριασμό, θεωρούν πως δεν έχουν να φοβηθούν κάτι από μια εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση που ξεπουλά τα πάντα, στερώντας από όλους μας αλλά και τις επερχόμενες γενιές Ελλήνων, ακόμα και τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του έθνους!

Άριστερή απόπειρα αλλοίωσης των αξιών μας

Η λέξη «νοικοκύρης» χρησιμοποιείτο στο παρελθόν και ακόμα χρησιμοποιείται από τους περισσότερους εξ ημών για να περιγράψει έναν άνθρωπο που αγωνιζόταν και εργαζόταν τίμια για να ζήσει την οικογένειά του, να μεγαλώσει, να σπουδάσει και να αποκαταστήσει τα παιδιά του, αφήνοντας πίσω του ένα καλό όνομα – παρακαταθήκη για τους απογόνους του. Με αφορμή τα όσα έγιναν στην Ομόνοια στη διάρκεια απόπειρας ληστείας σε κοσμηματοπωλείο: μια μειοψηφία ατόμων, με δυσανάλογη για την πραγματική επιρροή των απόψεών τους στην κοινωνία, δυνατότητα προβολής στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, προσπαθεί να μας πείσει, με περιφρονητικές αναφορές, πόσο κακό, σκοταδιστικό, οπισθοδρομικό, συντηρητικό, ακροδεξιό και βάλτε, συνιστά να δηλώνει και να είναι κανείς, νοικοκύρης και να ζητά επιβολή του νόμου και της τάξης. Αυτά βέβαια, την εποχή που μας κυβερνούν αριστεριστές & εθνομηδενιστές πουέχουν συμμαχήσει με εξωμότες της Δεξιάς, είναι επόμενο να τα βιώσουμε. Το θέμα είναι να σηκώσουμε ένα τείχος και να δηλώσουμε κατηγορηματικά σε όλους όσοι επιβουλεύονται τον τρόπο ζωής μας, την πίστη μας, τα ιερά και τα όσιά μας, τους ναούς και τις εστίες μας, την εθνική μας ταυτότητα, τις αρχές μας και τις αξίες μας, τις παραδόσεις μας και τα ήθη και τα έθιμά μας, πως δεν θα τους επιτρέψουμε να μας μετατρέψουν σε ασπόνδυλα όντα. Και κάτι τελευταίο: είναι απορίας άξιον, πως άνθρωποι που προέρχονται από τη συντηρητική παράταξη, μπορούν να συγκατοικούν πολιτικά με την αθεΐα, τον εθνομηδενισμό και την αρνησιπατρία και την ελευθεριότητα. Εχουν διανοηθεί αυτοί – οι λίγοι – πως θα αναγράψει το όνομά τους στα βιβλία της, η ελληνική ιστορία; Προφανώς όχι, διότι είναι τέκνα της Δεξιάς μεν, αλλά μιας εποχής δε που δεν ενσωματώνει ως τελική επιδίωξη (και) την υστεροφημία. Εξ ου και το όνομά τους θα καταστεί συνώνυμο του ιδεολογικοπολιτικού αμοραλισμού.

Σύριζα, ΑΝΕΛ, Σκοπιανοί, Ουράνιο Τόξο, Αλλοίωσηe-genius.gr ...intelligent web software