x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αυτός είναι ο «πόλεμος του σατανισμού ενάντια στην αλήθεια του Θεού»

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Ο Μητροπολίτης Χαμπάροφσκ και Αμούρ Αρτέμιος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ευλόγησε τους κινητοποιηθέντες για τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας.


Απευθυνόμενος στους στρατιωτικούς που κινητοποιήθηκαν, ο Μητροπολίτης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είπε ότι είχαν μεγάλη τιμή.

«Είμαστε περήφανοι για το κατόρθωμα των πατέρων μας, που νίκησαν τον Χίτλερ, ο οποίος επίσης ζήτησε την υποστήριξη της ενωμένης Δύσης <...> Τώρα πλέον δεν κρύβονται και λένε ανοιχτά ότι η Ρωσία ως Ορθόδοξη δύναμη που διατηρεί τις ηθικές αξίες πρέπει να καταστραφεί», είπε ο Μητροπολίτης Αρτέμιος.

«Επομένως, πρέπει να ξέρετε ότι αυτός ο πόλεμος είναι ένας πόλεμος του καλού ενάντια στο κακό, του σατανισμού ενάντια στην αλήθεια του Θεού. Είστε τώρα στο πλευρό αυτής της αλήθειας. Προσευχηθείτε και να είστε με τον Θεό, γιατί δεν υπάρχουν άπιστοι στον πόλεμο. Οι εκκλησίες μας προσεύχονται καθημερινά για εσάς, για να δώσει ο Κύριος τη Νίκη, γιατί τα όπλα σφυρηλατούνται από τους ανθρώπους, αλλά η νίκη δίνεται από τον Θεό!», υπογράμμισε ο ιεράρχης της Ρωσικής εκκλησίας απευθυνόμενος στους στρατιωτικούς.



e-genius.gr ...intelligent web software