Μακεδόνες των ΗΠΑ προς Τσίπρα-Κοτζιά: «Είστε ανεπιθύμητοι – Δεν σας θέλουμε εδώ»

42518630_10155412232101626_3573297642198794240_n.jpg
0
0
0
s2smodern

Οι Μακεδόνες ομογενείς εξέδωσαν ανακοίνωση που χαρακτηρίζουν ως ανεπιθύμητους τα δύο πρόσωπα που εκχώρησαν την Μακεδονία στα Σκόπια, τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα και τον ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά.

Ταυτόχρονα για να προλάβουν τις γνωστές «κορόνες» που εκτοξεύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε όποιον διαφωνεί ότι «είναι φασίστας και ακραίος» τονίζουν ότι «έτσι αποκαλείται όποιους διαφωνούν με τις δικές σας φασιστικές και ακραίες πρακτικές»

Έτσι λοιπόν για να εξασφαλίσουν πως δεν θα έχουν απρόοπτα κατά την παρουσία τους στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Φιλιππίδη, υπό τον φόβο των αντιδράσεων της Ελληνικής ομογένειας, επέβαλαν την αλλαγή της τοποθεσίας κλειστής δεξίωσης. Αντί για το Γενικό Προξενείο, η εκδήλωση μεταφέρθηκε στο στο Millenium Hilton NY1, UN Plaza, New York, NY 10017, στο Diplomat Ballroom, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στον χώρο χωρίς διαπίστευση!

Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ των ΗΠΑ

Κρύφτηκε ο Τσίπρας

Την τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η εκδήλωση “προς τιμήν” του Έλληνα πρωθυπουργού στο Προξενείο της Νέας Υόρκης. Η εκδήλωση ακυρώθηκε στο Προξενείο καθώς θεωρήθηκε “υψηλού επικοινωνιακού κινδύνου” διότι είναι εύκολη η πρόσβαση στους ομογενείς που είχαν προγραμματίσει μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας για την εκχώρηση της Μακεδονίας από τον Α.Τσίπρα. Η συγκέντρωση μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο “Plaza” το οποίο δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι ομογενείς -τουλάχιστον μαζικά- καθώς βρίσκεται μέσα στο “δακτύλιο προστασίας “της αμερικανικής αστυνομίας γύρω από το κτίριο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Ετικέτες: Κοτζιάς ΗΠΑ Ανεπιθύμητοι Μακεδόνεςe-genius.gr ...intelligent web software