Θύρα 7: “Είστε και επίσημα εχθροί του Ολυμπιακού, ραντεβού στις κάλπες!”

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ένας “πόλεμος” άνοιξε μεταξύ του Ολυμπιακού, του Μαρινάκη και της κυβέρνησης. Στο πλευρό της “μάχης” κατά του Μητσοτάκη είναι από σήμερα και η “Θύρα 7”, η οποία με ανακοίνωσή της δίνει… ραντεβού στις κάλπες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

“Όλη η Ελλάδα είδε χτες ποια είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα στην Ελλάδα,ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ που ξεβράκωσε το πράσινο πτώμα,το πτώμα που είχε σε όλο το ματς τον ΔΟΥΡΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ καλύτερο παίκτη και τους έσωσε από την ήττα με ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΙΜΟΥ!

Οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ και κωλοτούμπες της θύρας 13 που τολμήσατε και μιλήσατε για βρόμικα πρωταθλήματα, αυτά τα οποία κατακτούμε με διαφορές +25 και +30 βαθμούς από το πράσινο τσίρκο!
Το τσίρκο που έγινε ειδική τροπολογία στον τρόπο αδειοδότησης για να μην πέσει στην Β Εθνική!

Μιλάτε για τίτλους που κρίθηκαν σε αγώνα μεταξύ μας και ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΑΤΕ όπως στη ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ που σας στοιχειώνει ακόμα!
Εσείς που μέχρι πέρυσι,είχατε γυρίσει την πλάτη στην ομάδα σας,που παίζει εδώ και χρόνια σε άδεια λεωφόρο!
Οι πρωταθλητές της ΑΠΟΧΗΣ επίσημης και ανεπίσημης!

Αυτοί που απο την ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ στέρηση τους,ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ με ΠΕΤΣΙΝΑ πέναλτι!
Μια ζωή είστε ΑΠΟΝΤΕΣ στα δύσκολα και πανηγυρτζίδες της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!
Στην ανακοίνωση σας γράψατε μόνο μια αλήθεια!
Πάντα αυτοί οι αγώνες είναι πόλεμος δύο διαφορετικών κόσμων!
Είστε ρουφιάνοι που δίνετε ο ένας τον άλλον και έχετε στείλει φυλακή ακόμα και δικούς σας!
Δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα,έχετε πάει την ρουφιανιά όλα αυτά τα χρόνια, σε άλλο επίπεδο!
Να και σε κάτι που παίζετε μόνοι και είστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Παντοτινοί αιώνιοι δεύτεροι στα γήπεδα, -τα τελευταία χρόνια συνήθως 5οι-
εάν μια στο εκατομμύριο πάρετε αυτό το πρωτάθλημα θα είναι ‘καθαρό’ όπως του Δούρου και του ξεπλύματος της μπουγάδας του Πατέρα για τα οποία καμαρώνατε στερημένοι;

Η μόνη φλόγα που δεν σβήνει μέσα σας ειναι αυτή της ρουφιανιάς και της πουστι@ς!
Η ΘΥΡΑ 7 διαχρονικά,έχει επιλέξει την στάση του NO POLITICA εκτός και αν οι πολιτικοί στρέφονται ενάντια σε αυτό που λατρεύουμε τον τρισένδοξο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και το 2019 με δόλιο τρόπο έκανε τα πάντα για να δώσει τα πρωταθλήματα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και τα κατάφερε!
Μόνο έτσι θα μπορούσαν να κλέψουν απ’ τον Ολυμπιακό τον αιώνιο Παντοκράτορα το πρωτάθλημα!
Τώρα το ίδιο κάνει και η ΝΔ!
Το βλέπει όλη η Ελλάδα ότι ΜΕΣΩ της ξεπουλημένης ΕΠΟ,αυτή η κυβέρνηση χρωστάει γραμμάτια και θέλει να του δώσει το πρωτάθλημα με κυβερνητικό διάταγμα!

Να απονείμει το πρωτάθλημα στον ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ της φίλο,ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, που μαζί με το payroll του και τους δημοσιογράφους τύπου Πορτοσάλτε,αποτελούν την επικοινωνιακή εκπροσώπηση της κυβέρνησης!
Για όλους αυτούς τους λόγους και για την προσπάθεια που κάνουν όλοι αυτοί να ΚΛΕΨΟΥΝ το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό μας,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ την Τετάρτη να είμαστε χιλιάδες στην Λιβαδειά,να παλέψουμε με την ομάδα για να σηκώσουμε ΚΑΙ αυτό το πρωτάθλημα!

Ζητάμε από τον πρόεδρο να είναι στην Λιβαδειά,να βγει μπροστά και να κάνει όλες τις κατάλληλες ενέργειες μια ακόμη φορά ώστε να διαλύσει αυτό το ΣΙΧΑΜΕΝΟ απόστημα της ΕΠΟ που έχει κύριο εκφραστή τον Μπαλτάκο!

Υ.Γ Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους οπαδούς του Άρη για την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν από τα ματ στο Περιστέρι!
Προειδοποιούμε,όπως κάναμε και στην αναίτια επίθεση που δέχτηκαμε στον αγώνα με την Καραμπάχ,ότι η ανομία και η αυθαιρεσία τους δεν θα περάσει.
Ο διοικητής τους ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ας πάει στην στάνη του με τα πρόβατα και να μην αντιμετωπίζει τους οπαδούς σαν εγκληματίες !
Το ποτήρι με τις δυνάμεις καταστολής έχει ξεχειλίσει…έρχεται η ώρα της Νέας Σμύρνης!
Υ.Γ 2 Είστε και επίσημα εχθροί του Ολυμπιακού, ραντεβού στις κάλπες!
Υ.Γ 3 Το πρώην Φως των Σπορ, νυν ΣΚΟΤΟΣ είναι εδώ και πολυ καιρό – μετά το θάνατο του αείμνηστου Θ.Νικολαίδη- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ και εχθρός του Ολυμπιακου!
Τεράστια ΚΑΤΑΝΤΙΑ να σε αποθεώνει ο καταδικασμένος για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ πορτοκάλι βόθρος!”

TAGS: