Ο πανικός του συστήματος που πεθαίνει

.jpg
0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Γιάννης Παγώνης

Οι κυρίαρχες ελίτ των Βρυξελλών της λαθρομετανάστευσης και της αντικατάστασης πληθυσμών έχουν λυσσάξει με τη δυσμενή τροπή που έχουν πάρει για τις ίδιες τα πράγματα. Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η ΕΕ που είχαν δομήσει, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι πατριωτικές, ταυτοτικές δυνάμεις που επιθυμούν να παραμείνει η Ευρώπη, Ευρώπη των εθνών και στέκονται απέναντι στον επιχειρούμενο ισλαμικό εποικισμό, ενισχύονται παντού.

Οι ελίτ γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ότι το λαθρομεταναστευτικό είναι η ζαριά που θα κρίνει την τελική παρτίδα. Παρά ταύτα εμμένουν στην πολιτική που έχουν χαράξει από την αρχή, με αποτέλεσμα να χάνουν τη μια κυβέρνηση μετά την άλλη. Καταστρώνουν σχέδια επί σχεδίων ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, οι οποίες θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα και την απαρχή του πολιτικού τους θανάτου, προσπαθώντας να πλήξουν τους «κακούς δεξιούς λαϊκιστές».

Τους εχθρούς της δικής τους «Ευρώπης». Μια από τις τελευταίες προσπάθειες είναι και η παραπομπή της Ουγγαρίας από την ΕΕ, με πρόφαση το άρθρο 7 της Συνθήκης της Λισαβόνας για παραβίαση των αρχών της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών και του κράτους δικαίου, με ειδική αναφορά στα μέτρα κατά του George Soros, ενώ στην πραγματικότητα ο λόγος της παραπομπής είναι η αντίσταση του Ούγγρου πρωθυπουργού στο λαθρομεταναστευτικό. Η λύσσα, αλαζονεία αλλά και ο πανικός του συστήματος που πεθαίνει, αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο στην ομιλία του γνωστού και μη εξαιρετέου, φιλελεύθερου και απόλυτου υπηρέτη του συστήματος των Βρυξελλών Guy Verhofstadt στο Ευρωκοινοβούλιο, την ημέρα κατά την οποία αποφασίστηκε η παραπομπή, σημαντικά σημεία της οποίας παραθέτω:

«Η άβολη αλήθεια είναι ότι το Alt-Right (σημ. η επιλογή του όρου δεν είναι καθόλου τυχαία) προσπαθεί να υποβιβάσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και στην πραγματικότητα προσπαθεί να κυριεύσει την ευρωπαϊκή πολιτική από μέσα. Η ψηφοφορία που πρόκειται να έχουμε είναι τόσο σημαντική, ώστε οι φιλοευρωπαίοι είναι ανάγκη να ενωθούμε ενάντια σε αυτήν την αυταρχική Alt- Right τάση που βλέπουμε σε ορισμένες από τις χώρες μας. Αυτό που διακυβεύεται είναι η ηθική εξουσία στην ΕΕ. Ζητώ από την Επιτροπή, τους ερχόμενους μήνες να προστατεύσει τις εκλογές μας από την ξένη ανάμιξη, την οποία έχουμε ήδη δει σε άλλες ηπείρους και άλλες χώρες, εντοπίζοντας ξένους πράκτορες που δραστηριοποιούνται σε ευρωπαϊκές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς και τους εξτρεμιστές πολιτικούς με τους οποίους συνεργάζονται, δημιουργώντας τον δικό μας ειδικό εισαγγελέα για να διερευνήσει και να σταματήσει κάθε παραπληροφόρηση στην Ευρώπη, πριν είναι πολύ αργά».

Κάλεσε δε τον Juncker να δώσει ένα τέλος στην ομοφωνία με την οποία λαμβάνονται οι αποφάσεις και να υιοθετήσει την πρόταση για τη χρήση της clause de passerelle (ψηφοφορία με ειδική πλειοψηφία) για όλα τα πεδία της Συνθήκης της Λισαβόνας. «Βάλτε όλα τα πεδία της Συνθήκης στο clause de passerelle. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ομοφωνία. Παράδειγμα η συμφωνία για το μεταναστευτικό». Αλλά ας δούμε σε αυτό το σημείο και λίγο πιο προσεκτικά την έκθεση με την οποία παραπέμφθηκε η Ουγγαρία. Την έκθεση ανέλαβε να συντάξει η Judith Sargentini, Δανή Ευρωβουλευτής η οποία ανήκει στην ομάδα των Πρασίνων-Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία (Greens-EFA). Η συγκεκριμένη πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περιλαμβάνει πράσινα και αριστερά πολιτικά κόμματα. Ωραίο ανέκδοτο.

Οι αριστεροί – αλληλέγγυοι refugees welcome ανέλαβαν να συντάξουν την έκθεση για την παραπομπή ενός δεξιού πατριώτη ο οποίος αντιστέκεται στον εποικισμό. Ένα το κρατούμενο. Υπάρχει επίσης ένα έγγραφο με τίτλο Reliable Allies (Αξιόπιστοι Σύμμαχοι) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (2014-2019), το οποίο δημοσιεύθηκε από το Ινστιτούτο Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Open Society, μια οργάνωση που ίδρυσε ο George Soros. Το όνομα της Judith Sargentini, της συντάκτριας της έκθεσης κατά της Ουγγαρίας, εμφανίζεται στη σελίδα 77. Επιπλέον, σύμφωνα με την ουγγρική εφημερίδα About Hungary, τρία από τα πέντε μέλη που είναι αρμόδια για την προετοιμασία της έκθεσης Sargentini αναφέρονται ως "αξιόπιστοι σύμμαχοι" για το ίδρυμα του Soros. Δύο τα κρατούμενα. Τα ίχνη του Soros στην επίθεση της ΕΕ κατά της Ουγγαρίας δεν τελειώνουν εκεί.

Ο επίσημος κατάλογος των οργανισμών που συνέβαλαν με στοιχεία στην έκθεση Sargentini περιλαμβάνει τα: Open Society Foundation, το οποίο ίδρυσε ο Soros. Open Society European Policy Institute, το οποίο ίδρυσε ο Soros. Central European University, που εδρεύει στη Βουδαπέστη και ιδρύθηκε από τον Soros. Civil Liberties Union for Europe για την Ευρώπη, η οποία ανήκε στο Open Society Foundation του Soros μέχρι τον Ιανουάριο του 2017. Háttér Society, μια ομάδα LGTB, το οποίο εμφανίζεται να χρηματοδοτείται από το Open Society Foundation του Soros με 15.796 δολάρια το 2016. Hungarian Civil Liberties Union, που εμφανίζεται να χρηματοδοτείται από το Open Society Foundation του Soros με 365.500 δολάρια το 2016. Transparency International, ΜΚΟ που χρηματοδοτείται, μεταξύ άλλων, από το Open Society Foundation του Soros. Transvanilla Transgender Association, μια Ένωση τρανς ατόμων που εμφανίζεται να χρηματοδοτείται από το Open Society Foundation του Soros με 11.000 δολάρια το 2016. Political Capital Institute, το οποίο χρηματοδοτείται, μεταξύ άλλων, από το Open Society Foundation του Soros. Hungarian Helsinki Committee, που εμφανίζεται να χρηματοδοτείται από το Open Society Foundation του Soros με 610.000 δολάρια το 2016. Τρία τα κρατούμενα. Σε πείσμα της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, της άρνησης πολλών χωρών να δεχθούν λαθρομετανάστες και των αποκαλύψεων για τον ρόλο των ΜΚΟ στο λαθρομεταναστευτικό, η ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρότεινε για το Βραβείο Ζαχάρωφ 2018, έντεκα ΜΚΟ, που δραστηριοποιούνται στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη διάσωση «προσφύγων και μεταναστών» στη Μεσόγειο. Διατυπώνοντας την πρόταση, η Elena Valenciano είπε: «Είναι καιρός να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα σε όσους χρησιμοποιούν τη μετανάστευση για να διαχωρίσουν τις κοινωνίες μας και να μειώσουν το ευρωπαϊκό σχέδιο». Τέσσερα τα κρατούμενα. Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκει και το κόμμα Fidesz του Όρμπαν και του οποίου επίσης μέλος είναι το CDU το κόμμα της Merkel της ιέρειας της λαθρομετανάστευσης, ψήφισε υπέρ της παραπομπής της Ουγγαρίας. Πέντε τα κρατούμενα. Μετά από όλα αυτά, δύο πράγματα είναι σίγουρα…

Ναι, τελικά δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι η EE παρέπεμψε την Ουγγαρία για παραβίαση των αρχών της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών και του κράτους δικαίου… Όχι, δεν υπάρχει κανένας πανικός στο σύστημα…

Γιάννης Παγώνης 

Γραμματέας Μεταναστευτικού - Δημογραφικού της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ετικέτες: Όρμπαν Σόρος Βρυξέλλες Σύστημαe-genius.gr ...intelligent web software