Επίθεση κατά νεαρών που ζωγράφιζαν την ελληνική σημαία στη Λέσβο

shmaia.jpg
0
0
0
s2smodern

Όσο περισσότερο χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους οι Τσίπρας και Καμμένος, τόσο περισσότερο λυσσάνε και αμολάνε τους εγκαθέτους τους κατά των αγνών Ελλήνων πατριωτών!

Έτσι, γύρω στα μεσάνυχτα χθες, τέσσερις νεαροί πατριώτες στην Μυτιλήνη βρέθηκαν στη βόρεια παράκαμψη της Μυτιλήνης όπου και ζωγράφιζαν μια μεγάλων διαστάσεων ελληνική σημαία και δέχθηκαν την επίθεση έξι αριστεριστών. Μετά από κλήση στην αστυνομία ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων της άνανδρης επίθεσης, οι έξι τραμπούκοι συνελήφθησαν επιβαίνοντες σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο και βρέθηκαν κράνη και κοντάρια με κόκκινα κουρελόπανα, που είναι γνωστό πως χρησιμοποιούνται ως ρόπαλα. Ακολούθησε αναγνώρισή τους από τα θύματα και υποβολή μήνυσης, η οποία εκτός από τις κατηγορίες της απόπειρας βαριών σκοπούμενων σωματικών βλαβών, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, υπήρχε και αυτή της ληστείας («απαλλοτρίωσης», κατά την διάλεκτο των αμερικανομπολσεβίκων…) ενός πορτοφολιού, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Ποια ήταν η απόφαση της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης»; Μετέτρεψε τις κατηγορίες σε πλημμεληματικού χαρακτήρα (ελλείψει… αποδείξεων!), τους άφησε ελεύθερους και όρισε τακτική δικάσιμο για τον Σεπτέμβριο του… 2019. Η δε Αστυνομία, προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολών», σχηματίζει δικογραφία κατά των… θυμάτων(!!!), για… διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς – στον… τοίχο στον οποίο ζωγράφιζαν την ελληνική σημαία!!!

Πηγή: Ethnikismos.net

Ετικέτες: Επίθεση Σημαία Λέσβος Ελεύθεροιe-genius.gr ...intelligent web software