«Ντονμές» ο Μπουτάρης;

mpoutaris-aftodioikisi1.jpg
0
0
0
s2smodern

Το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και οι «δεσμοί» με τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τους «Νεότουρκους» και την… Αλβανία!
γράφει ο Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Γιάννης Μπουτάρης, λοιπόν… Δήμαρχος Θεσσαλονίκης από τον Ιανουάριο του 2011 (εξελέγη δις από ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ στη συμπρωτεύουσά μας, το 2010 και εκ νέου το 2014!), το άτομο που έχει αναλάβει να ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΕΙ την πρωτεύουσα του ελληνικού διαμερίσματος της Μακεδονίας! Γεννημένος το 1942 στη Θεσσαλονίκη, είναι γνωστός επιχειρηματίας (οινοπαραγωγός, αλλά και διπλωματούχος οινολόγος από το τμήμα χημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) και βάλθηκε να μας… «μεθύσει» με το «κρασί» του ανθελληνισμού και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που τόσο πιστά υπηρετεί! Αιδώς Μπουτάρη («χικ»)! Ως… ΑΙΔΩ! Αυτός ο Μπουτάρης λοιπόν, το άτομο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, αυτός που είναι κατά των συλλαλητηρίων για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας (όπως είναι και οι άθεοι διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ κτλ.), αλλά υπέρ των… «gay parade», των «παρελάσεων» των ομοφυλόφιλων, φιλοξένησε πριν από μερικές μέρες στο σπίτι του στην ελληνική συμπρωτεύουσα τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, για να του ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!!!

Κι όλα αυτά εν πλήρη γνώσει και σε πλήρη συμπαιγνία με τους αληταράδες του (δήθεν) «συνταγματικού τόξου», αφού αμέσως μετά τη φιλοξενία του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ ο Μπουτάρης έκανε την εξής δήλωση: «Είναι καλύτερα τα Σκόπια να ονομαστούν Νέα Μακεδονία»!... Τον Μπουτάρη λοιπόν έριξε μπροστά το «συνταγματικό τόξο» (αυτό που έχει κατακουρελιάσει και καταξεσχίσει το Σύνταγμα!), για να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς… Γι’ αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία πλέον, άλλωστε ΟΛΟΙ τους συμπλέουν στη νέα αυτή εθνοπροδοσία, και όχι μόνο τα αντεθνικά «κοπρόσκυλα», οι γνωστοί εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο το έχον «ελαστική» εθνική συνείδηση ΠΑΣΟΚ των αρχικλεφτών, αλλά και οι ψευτοδεξιές δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας και του κόμματος Καμμένου· η ΝΔ δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα με τη «σύνθετη ονομασία» για τα Σκόπια, ο δε ψευτο-Καμμένος «διαφωνεί» τάχα, αλλά στηρίζει την κυβέρνηση που επιχειρεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας! «Μύλος» τα σάπια μυαλά των ψευτοδεξιών σε ΝΔ και (από)κομμα Καμμένου… Τι είναι όμως αυτός ο περιβόητος Μπουτάρης;

Είναι Έλληνας άραγε ο διεθνιστής δήμαρχος που καταπολεμά την Εκκλησία, αλλά τρέχει σε συναγωγές; Είναι Χριστιανός Ορθόδοξος το άτομο που ενώ θεωρεί «συντήρηση» την Ορθοδοξία μας, θέλει την ίδια ώρα να χτίσει τζαμί στη Θεσσαλονίκη, μιμούμενος τον όμοιό του στα πάντα Γιώργο Καμίνη, τον νεοεποχίτη δήμαρχο Αθηναίων; Από αυτά που βλέπουμε, από τον «βίο και πολιτεία» του, διαπιστώνουμε πως ο Μπουτάρης δεν είναι Έλληνας ΟΥΤΕ στο πνεύμα, αλλά ΟΥΤΕ και στο αίμα!!! Και εξηγούμεθα. Εξ αρχής ο άθεος νεοεποχίτης Μπουτάρης τέθηκε υπέρ της «πολυπολιτισμικής» Θεσσαλονίκης. Τέθηκε υπέρ μιας πόλης των «ανοιχτών συνόρων», η οποία να ΜΗΝ αποτελείται από Έλληνες Χριστιανούς Ορθοδόξους, αλλά από ένα «κράμα» μωαμεθανών, Σλάβων, Εβραίων, Τούρκων και «Κύριος οίδε» τι άλλων πιθανών και… απίθανων θρησκευμάτων και εθνοτήτων! Κι όμως αυτό το άτομο το ψήφισαν δύο μάλιστα συνεχείς φορές πολλοί κάτοικοι και δημότες της Θεσσαλονίκης… Το άτομο που τόλμησε να προτείνει μία κεντρική λεωφόρος της συμπρωτεύουσας να μετονομαστεί σε… «λεωφόρο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ»!!!

Ναι, του γνωστού αρχισφαγέα του ποντιακού και μικρασιατικού ελληνισμού… ΑΙΔΩΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΘΥΣΕ! Στον Μπουτάρη λοιπόν «ΜΙΛΑΕΙ» όχι μόνο το «πνεύμα», αλλά και… το αίμα!!! Ιδού οι πληροφορίες μας, από «πηγή» μας που «γνωρίζει πολλά», οι οποίες και εξηγούν τον λόγο για τον οποίο ο αντίχριστος και ανθέλληνας δήμαρχος Θεσσαλονίκης επιχειρεί σήμερα να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια, αλλά και να μετατρέψει τη συμπρωτεύουσα σε «μίξερ» της παγκοσμιοποίησης και της Νέας (εφιαλτικής) Εποχής… Γιατί η ιδιαίτερη «προτίμησή» του προς τον σφαγέα των Ελλήνων, τον «πατέρα των Τούρκων» Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ; Είναι λογικό ένας Έλληνας (;) δήμαρχος να θέλει να μετονομαστεί κάποιος δρόμος της Θεσσαλονίκης στο όνομα του αρχιεχθρού αυτού των Ελλήνων; Δεν είναι λογικό με όρους εθνικούς.

Είναι όμως πέρα για πέρα «λογικό» με τη λογική του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Μπουτάρη! Ο οποίος φαίνεται πως συνδέεται με τον Ατατούρκ με ένα «αόρατο» νήμα, το οποίο πηγαίνει βαθιά πίσω στο παρελθόν και χάνεται κάπου στην περίοδο των περίφημων «Νεότουρκων» (ιδρυτών της «νέας Τουρκίας») και σε κάποιο χωριό της Αλβανίας, ναι της Αλβανίας… Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ μπορεί μεν να γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά η καταγωγή του ήταν από το ισλαμικό (μπεκτασίδικο) χωριό Κοτζατζίκ της σημερινής Αλβανίας!!! Συγκεκριμένα, η μητέρα του ονομαζόταν Ζουμπεϊντέ και είχε γεννηθεί κοντά στα τωρινά ελληνοαλβανικά σύνορα, ο δε πατέρας του ονόματι Αλί Ριζά ήταν εξισλαμισθείς Αλβανός!

Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι γονείς του μετέπειτα ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας και «πατέρα των Τούρκων» (αυτό σημαίνει το όνομα «Ατατούρκ») υπήρξαν, ακόμη και σύμφωνα με Τούρκους εργογράφους κι ιστορικούς, ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΝΤΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ!!! Δηλ. «ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ», όπως είναι ευρύτερα γνωστοί όσοι Ισραηλίτες στο θρήσκευμα επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας έγιναν μουσουλμάνοι, προκειμένου να κρύψουν τις εβραϊκές τους ρίζες από την «Πύλη»… Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Αλβανίας, που λέγεται «Κεμάλ Σταφά» (στα Τίρανα), φέρει το όνομα ενός συγγενή του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, του Κεμάλ Σταφά, ήρωα των Αλβανών κατά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο και ηγέτη της κομμουνιστικής νεολαίας της χώρας! Αυτός ο Κεμάλ Σταφά καταγόταν από τα ίδια μέρη με τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, η οικογένεια του οποίου μετοίκησε αργότερα στη Θεσσαλονίκη (εκεί γεννήθηκε και ο Ατατούρκ). Άρα, ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ, αλλά και «Ντονμές», είναι ο περιβόητος αρχικομμουνιστής Κεμάλ Σταφά, που ακόμη και σήμερα τιμά ιδιαίτερα το σοσιαλιστικό κόμμα του φανατικού ανθέλληνα Έντι Ράμα! Ποια η σχέση όμως όλων των παραπάνω με τον Μπουτάρη; Μα, η καταγωγή του τελευταίου! Η οποία είναι -κρατηθείτε!- από το ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ με του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και του Κεμάλ Σταφά, δηλ. από τη σημερινή Νότια Αλβανία!!! Ο ίδιος ο Μπουτάρης δεν μπορεί να το κρύψει, γι’ αυτό και στο επίσημο βιογραφικό του δηλώνει «Βλάχος από τη Μοσχόπολη της Αλβανίας».

Είναι όμως «Βλάχος»; Στην περιοχή, επί εποχής Οθωμανών, υπήρχε η μεγάλη οικογένεια των «Μπουτάρι», της οποίας τουλάχιστον ένα μέλος διέπρεψε στο μέρος εκείνο ως ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ βασανιστής και διώκτης των Ελλήνων, με την ονομασία «Μπουτάρ πασάς»!!! Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε; Μιλάει ΤΟ ΑΙΜΑ στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, απ’ ό,τι φαίνεται, γι’ αυτό και το ΜΙΣΟΣ του κατά του ελληνισμού, αλλά και της Ορθοδοξίας, αφού οι «Μπουτάρηδες» της Βορείου Ηπείρου, οι τύραννοι των Ελλήνων της περιοχής, έγιναν «Ντονμέδες» (αλλαξοπιστήσαντες Ιουδαίοι) και σήμερα βρίσκουμε στην Τουρκία πολλούς «Butar» να έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με τις συναγωγές της γειτονικής χώρας… Αποτελούν όλα τα παραπάνω μια «εθνική ολοκλήρωση» για τους Τούρκους «Ντονμέδες», τους περίφημους «Νεότουρκους»; Μάλλον ναι, κι αυτό… δια χειρός Γιάννη Μπουτάρη! Ο οποίος δήλωσε πριν από μερικά χρόνια το απίθανο: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»!!! Μα, ΔΕΝ είσαι Έλληνας και… ούτε και φαίνεσαι, Μπουτάρη! Κι αυτό αποδεικνύεται πρώτιστα από τις πράξεις σου, τις αισχρές ανθελληνικές σου ενέργειες, αλλά και -με λίγη αναζήτηση- από την καταγωγή σου! ΑΙΔΩΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ («χικ»!), ντροπή σου λαθροδήμαρχε της Θεσσαλονίκης!

Φυσικά, ο Μπουτάρης έχει στενότατους δεσμούς με το περίφημο «σύστημα ΠΑΣΟΚ». Στις ευρωεκλογές του 2004 μάλιστα, ο Γιώργος Παπανδρέου ή ΓΑΠ τον τοποθέτησε «τιμής ένεκεν» στην τελευταία (μη εκλόγιμη) θέση του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ. Κοινές άλλωστε οι αντιλήψεις του Μπουτάρη με εκείνες του νεοεποχίτικου ΠΑΣΟΚ των Σημίτη και ΓΑΠ: ο «πολυπολιτισμός», η «αλληλεγγύη» στους «πρόσφυγες» (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ), τα «ανοιχτά σύνορα» και όλα αυτά τα ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ νεοταξίτικα, τα οποία προώθησε το ΠΑΣΟΚ επί Μεταπολίτευσης και σήμερα τα βρίσκουμε ατόφια στους άθεους και ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ…

Ο Γιάννης Μπουτάρης, ως γνωστόν, υπήρξε και μεγαλοπαράγοντας της ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης. Είναι βέβαια τοις πάσι γνωστό ότι τύποι σαν τον Μπουτάρη διεισδύουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ σε δημοφιλείς συλλόγους, προκειμένου να τυγχάνουν της αγάπης των οπαδών τους και να υποστηρίζονται από αυτούς, όταν προκύπτουν «προβληματάκια» με διάφορα σκάνδαλά τους, εθνοπροδοσίες τους κτλ. Όμως ο Μπουτάρης φαίνεται ότι ΔΕΝ ήταν ποτέ αγαπητός στον κόσμο του Άρη, ο οποίος κατά καιρούς έχει «ψάλλει» τα ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ στον σημερινό δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αφού από παλιά είχε γίνει σε πολλούς αντιληπτός ο ύπουλος αντεθνικός και αντιχριστιανικός του ρόλος…

Πρέπει βέβαια εδώ να συνδέσουμε το όλο θέμα του επιχειρήματος ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της Μακεδονίας μας από τον Μπουτάρη με το γνωστό σχέδιο «Μπουλγκράβια», το οποίο είχε αποκαλύψει ο αείμνηστος Έλληνας «μύστης» κι ερευνητής Γιώργος Πάλμος… ήδη από το 1984!!! Πριν από 34 ολόκληρα χρόνια λοιπόν ο Γιώργος Πάλμος είχε βγει δημόσια και μίλησε για την προσπάθεια των ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ να αποκόψουν τη Βόρεια Ελλάδα από τον εθνικό μας κορμό, να μετατρέψουν τη Θεσσαλονίκη σε ένα πολυεθνικό και πολυθρησκευτικό «μείγμα», γεμάτο με λαθρομετανάστες κτλ., και τελικά να προκαλέσουν εξέγερση των ξένων της Θεσσαλονίκης κατά των Ελλήνων, έτσι που να επέμβει το ΝΑΤΟ και να προκληθεί απίστευτη ΑΝΩΜΑΛΙΑ στην περιοχή της Μακεδονίας!!!

Η τελική κατάληξη -προειδοποιούσε ο Γιώργος Πάλμος- θα είναι η δημιουργία ενός νέου «πολυπολιτισμικού» κράτους με την ονομασία «Μπουλγκράβια», τα εδάφη του οποίου συμπίπτουν με τα εδάφη που ορέγονται οι ανθέλληνες των Σκοπίων: η σημερινή ΠΓΔΜ («Μακεδονία του Βαρδάρη», η σημερινή νοτιοανατολική Βουλγαρία («Μακεδονία του Πίριν») και η σημερινή Βόρεια Ελλάδα («Μακεδονία του Αιγαίου»). Πρωτεύουσα αυτού του ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους θα είναι η Θεσσαλονίκη, έτσι όπως την φαντασιώνεται ο Γιάννης Μπουτάρης. Τελικά, ο αξέχαστος Γιώργος Πάλμος ήξερε πολύ καλά (από το 1984!) τι έλεγε…

Απόστολε Τζιτζικώστα, πάρε θέση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για τη Μακεδονία!

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας φέτος γίνεται 40 ετών (γεννήθηκε το 1978). Όταν το 2014, ως ανεξάρτητος υποψήφιος, ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ τους αντιπάλους του για την περιφέρεια Μακεδονίας λαμβάνοντας το 71% των ψήφων, πολλοί πίστεψαν ότι μια ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ γεννήθηκε στη Μακεδονία! Γιος παλαιού βουλευτή της ΝΔ, με φιλοβασιλικά αισθήματα, νέος και άφθαρτος, έβαλε το 2015 υποψηφιότητα για αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Δυστυχώς όμως, ΔΕΝ τόλμησε! Ο προεκλογικός του αγώνας κινήθηκε σε «χαμηλά δυναμικά», ιδιαίτερα φοβικός, κι έτσι ενώ ήταν αρχικά ακόμη και ΦΑΒΟΡΙ για τη νίκη, η όλη του τακτική τον οδήγησε στο να χάσει την ιστορική ευκαιρία… Ο Τζιτζικώστας είναι… συγγενής του Γιάννη Μπουτάρη!

Πώς; Η γιαγιά του είναι ξαδέρφη με τη μητέρα του δημάρχου Θεσσαλονίκης… Εν τούτοις, ο νέος πατριώτης πολιτικός ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΡΙΖΙΚΑ με τους χειρισμούς του θείου του στο θέμα της Μακεδονίας μας! Γι’ αυτό και πρόσφατα δήλωσε: «Εθνικά επικίνδυνη και επιζήμια η θέση Μπουτάρη για το Μακεδονικό»! Κάτι βέβαια το ιδιαίτερα θετικό για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος ΔΕΝ κάνει συμβιβασμό στο ιερό όνομα των Ελλήνων! Συμβαίνει όμως το κόμμα σου, αγαπητέ μας Απόστολε Τζιτζικώστα, δηλ. η Νέα Δημοκρατία, να ΣΥΜΦΩΝΕΙ επί της ουσίας με τις θέσεις του Γιάννη Μπουτάρη! Η ΝΔ του άθεου διεθνιστή Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία είναι ΥΠΕΡ της «σύνθετης ονομασίας» για την ΠΓΔΜ και ΚΑΤΑ των συλλαλητηρίων για την προάσπιση της Μακεδονίας! Το μέγα ερώτημα λοιπόν είναι: κύριε Απόστολε Τζιτζικώστα, θα διαχωρίσεις τη θέση σου από την ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ θέση του κόμματός σου; Ποια είναι η δική σου θέση; Και, αν τελικά περάσει το όνομα «Μακεδονία» ως «συνθετικό» της ονομασίας των Σκοπίων, τι ακριβώς θα πράξεις;

Θα συνεχίσεις να στηρίζεις Κυριάκο Μητσοτάκη και ΝΔ, ή θα αποχωρήσεις από τον σάπιο αυτό κομματικό μηχανισμό που λησμόνησε τις αρχές της παράταξης και, μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κτλ., ξεπουλάει την πατρίδα μας; Πρόσεξε αγαπητέ Απόστολε, διότι ΜΙΑ ΦΟΡΑ μόνο ζούμε και το αθάνατο όνομα της Μακεδονίας είναι για εμάς τους Έλληνες ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ! Οφείλεις λοιπόν, ως Έλληνας πατριώτης που ΔΙΑΦΩΝΕΙ με το ξεπούλημα του ονόματος, να καταγγείλεις την ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Μπουτάρη-ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας και λοιπών και να κάνεις «ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ» για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας! Τότε, είναι σίγουρο ότι θα σε γράψει με «ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» η ελληνική ιστορία! Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλ. σιωπήσεις και υπακούσεις στην «κομματική πειθαρχία», θα είσαι δυστυχώς ΚΑΙ ΕΣΥ συνένοχος θανάτου του ελληνικού έθνους και το όνομά σου θα γραφτεί δίπλα σ’ εκείνα των μεγαλύτερων προδοτών της ιστορίας της φυλής μας: του Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση και εκείνου που άνοιξε την Κερκόπορτα στην Πόλη…e-genius.gr ...intelligent web software