Δεν σκύβει το κεφάλι ο Ορμπάν στα κοράκια των Βρυξελλών

orban_arthro.jpg
0
0
0
s2smodern

''Μας καταδικάζετε επειδή είμαστε Χριστιανοί και δεν είμαστε έθνος μεταναστών''

Ένας καταιγιστικός Ορμπάν κατηγόρησε την «πλειοψηφία της υπεράσπισης των μεταναστών» ότι «έχει ήδη αποφασίσει» να επικαλεστεί το άρθρο 7 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ουγγαρίας, για τη μεταχείριση των μεταναστών και των μειονοτήτων.

''Αλλά έχω έρθει εδώ σήμερα επειδή δεν πρόκειται να καταδικάσετε μια κυβέρνηση αλλά μια χώρα καθώς και ένα έθνος. Θα καταγγείλετε την Ουγγαρία που είναι μέλος της οικογένειας των χριστιανικών εθνών για χίλια χρόνια''.

«Η Ουγγαρία δεν θα υποκύψει σε αυτόν τον εκβιασμό, η Ουγγαρία θα προστατεύσει τα σύνορά της, θα σταματήσει την παράνομη μετανάστευση και – αν χρειαστεί – θα σας αντισταθούμε”, δήλωσε ο Ορμπάν. Ο Ορμπάν αποκάλεσε την Ουγγαρία «υπερασπιστή της Ευρώπης» και μίλησε για την «διαφορετική άποψή του για τον Χριστιανισμό στην Ευρώπη, για τον ρόλο των εθνών και του εθνικού πολιτισμού».

''Αυτές οι διαφορές δεν μπορούν να αποτελέσουν λόγο για να σταμπαριστεί κάποια χώρα και να αποκλεισθεί από τις κοινές αποφάσεις'', δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας.

Ετικέτες: Έθνος Όρμπαν Ουγγαρία Χριστιανισμός Βρυξέλλεςe-genius.gr ...intelligent web software