«ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!»

asd.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης
Νομικός, συγγραφέας, αρθρογράφος

Ήταν ένα από τους πιο σημαντικούς παράγοντες του τόπου και έχει «διατελέσει» σε ανώτατα αξιώματα της πολιτείας. Μιας συνάντησε, μας δέχτηκε στο σπίτι του, την περασμένη Κυριακή, όπου μας έδωσε στα χέρια ένα «ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ», με την προϋπόθεση να σεβαστούμε την επιθυμία του, για ανωνυμία, δηλαδή να μην αναφερθεί το όνομά του δημόσια.
Σεβόμαστε σαν «Ε.Ω.» την επιθυμία του και σας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ το πιο σημαντικό, που είναι πώς βλέπει τις πολιτικές και πολιτειακές εξελίξεις μελλοντικά στον τόπο μας. Εκλογές θα έχουμε, κατά τον ανώτατο αξιωματούχο, το Νοέμβριο του 2018. Το παγκόσμιο «σύστημα», δείχνει το πού βαδίζουν στην Ελλάδα οι εξελίξεις. Επιθυμεί λοιπόν να διατηρηθεί η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία μέχρι το φθινόπωρο του 2018. Πιθανότατα, μετά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, τις οποίες η ΝΔ θα τις κερδίσει με άνεση, αλλά χωρίς αυτοδυναμία, πρωθυπουργός, θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η χώρα δηλαδή θα κυβερνάται από τη ΝΔ με «κεντροαριστερό» συνεργό, τώρα μάλιστα που το «σύστημα» μαγειρεύει το συνεργό. Η προβολή και διαφήμιση που προσφέρουν τα ΜΜΕ (ιδιωτικά) σε κάθε τέτοιον πιθανό συνεργό, κραυγάζει την έννοια και τις προθέσεις του «συστήματος».

Κατά τον κορυφαίο πολιτικό παράγοντα το παντοδύναμο κέντρο αποφάσεων, έχει «αποφασίσει» ο Μητσοτάκης να σχηματίσει συμμαχική κυβέρνηση, όπου σε κορυφαία υπουργεία θα είναι τεχνοκράτες, πρώην τραπεζίτες, καθηγητές πανεπιστημίου. Η συγκεκριμένη κυβέρνηση θα είναι απόλυτα μνημονιακή και θα συνεργάζεται στενά με το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες.
Η συνεργασία λοιπόν του αρχηγού της ΝΔ μα την «κεντροαριστερά» (π.χ. πρώην ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Ο κάθε σοβαρός ελλαδίτης ψηφοφόρος με κρίση, μνήμη και αυτοσεβασμό θυμάται, ότι για το κακούργημα του εξωφρενικού υπερδανεισμού της χώρας, για να τραφεί ο Μινώταυρος του πελατειακού κράτους, έχει ευθύνες και η λεγόμενη «κεντροαριστερά». Δυστυχώς για την πλειοψηφία των Ελλήνων, η λέξη αυτή και μόνο παραπέμπει στο όνειδος της διαπλοκής, της φαυλότητας, της λωποδυσίας. Θεωρεί λοιπόν, ο σημαντικός αυτός παράγοντας, που σήμερα έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπακούοντας στις εντολές του «συστήματος» και σχηματίζοντας συμμαχική – τεχνοκρατική κυβέρνηση, θα αποτύχει!!! Μέσα στους πρώτους έξι μήνες της πρωθυπουργίας του, θα βρεθεί στο έλεος των εσωτερικών του αντιπάλων, εννοεί κυρίως των εσωκομματικών του και στους εκβιασμούς των «κεντροαριστερών συμμάχων» του.

Η φθορά της τότε κυβέρνησης θα είναι μεγάλη και λόγω των συνεχών απεργιών, συγκρούσεων, οδομαχιών με αναρχικούς και μπαχαλάκηδες, όχι μόνο των Εξαρχείων. Ταυτόχρονα η αντιπολίτευση που θα ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σκληρή, όχι μόνο στο Κοινοβούλιο. Ήδη υπάρχουν στο Δημόσιο, στις Περιφέρειες, στους Δήμους, ισχυροί πυρήνες της σημερινής κυβέρνησης, που περιμένουν στη γωνία, τον Μητσοτάκη. Η γοητεία που ασκούν οι άδειες λέξεις, τα χωρίς το παραμικρό αντίκρισμα πραγματικότητας συνθήματα του Αλέξη Τσίπρα, δεν έχει χαθεί τελείως.

Θεωρεί, ο «φίλος» μας (πολιτικός παράγων), ότι η συμμαχική κυβέρνηση, θα διατηρηθεί στην Εξουσία, μέχρι τον Μάρτιο του 2020, όπου θα έχουμε πιθανότητα νέες βουλευτικές εκλογές (Λήξη της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας). Οι εκλογές θα γίνουν λόγω της αδυναμίας εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και το «ατύχημα» Είναι, ότι θα πραγματοποιηθούν με απλή αναλογική. Έτσι είναι πολύ δύσκολο να σχηματιστεί «υγιής κυβέρνηση» που θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Η χώρα θα περιέλθει σε καθεστώς ακυβερνησίας και σταδιακά σε ΧΑΟΣ!!! Τότε είναι που οι μυστικοί μηχανισμοί (π.χ. μυστικές υπηρεσίες) και κυρίως η παντοδύναμη στην Ελλάδα, CIA θα μεθοδεύσει τις καταστάσεις, ώστε να έρθει… ο σωτήρας του Έθνους, ο Κώστας Καραμανλής.

Δεν είναι φυσικά συμπτωματικό, ότι ο υπερδραστήριος Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, που είναι έντονα παρεμβατικός έχει συναντηθεί επίσημα, τρεις φορές, μέσα σε λίγο διάστημα, με τον π. Πρωθυπουργό!!! Η προσέγγιση αυτή, ασφαλώς γίνεται με άνωθεν εντολή, γιατί όλοι γνωρίζουμε, ότι για τις ΗΠΑ, ο Κώστας Καραμανλής, υπήρξε για πολλά χρόνια, «persona non grata». Η φιλορωσική πολιτική του π. Πρωθυπουργού και το σχέδιο δολοφονίας του, με το κωδικό όνομα «Πυθία» από μυστική υπηρεσία, είχε παγώσει τις όποιες σχέσεις και επαφές. Σήμερα κάτι φαίνεται να αλλάζει στο όλο σκηνικό. Το έντονο ενδιαφέρον της παγκόσμιας υπερδύναμης, γύρω από το πρόσωπο του Καραμανλή, δεν γίνεται χωρίς σκοπό και σχέδιο.

Το Στέιτ Ντιπάρτεντ, αλλά και η CIA, θεωρούν ότι ο Έλληνας πολιτικός, πάντα κατά τον «φίλο» μας, είναι τώρα απόλυτα συνεργάσιμος με τις ΗΠΑ. Ότι δηλαδή ο Καραμανλής, έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους και θεωρείται «ασφαλής σύμμαχος». Πάντως είναι φανερό, ότι οι Ρώσοι και ο Πούτιν, διατηρούν ακόμα διαύλους επικοινωνίας μαζί του. Φαίνεται όμως ότι η περιθωριοποίηση του Κώστα Καραμανλή, από τις ΗΠΑ, όχι μόνο τελειώνει, αλλά σταδιακά καθίσταται και πυλώνας σταθερότητας!!! Το τι συζήτησαν, στις τρεις συναντήσεις τους, ο Τζέφρι Πάιατ και Καραμανλής δεν έχει διαρρεύσει. Και οι δυο πλευρές φροντίζουν να στεγανοποιήσουν τις συζητήσεις τους. Πάντως υπάρχει πια σχέση εμπιστοσύνης. Είναι βέβαιο, ότι ποτέ ο Καραμανλής ΔΕΝ αμφισβήτησε τις πάγιες στρατηγικές της χώρας και τον γεωπολιτικό της προσανατολισμό. Όμως θεώρησε, και ορθά, (κατά τον συνομιλητή μας), ότι οφείλει η Ελλάδα να έχει μια στενή συνεργασία και με την Ρωσία. Κάτι όμως που προκάλεσε την οργή, της τότε πολιτικής ηγεσίας των ΗΠΑ.

Η σημερινή ηγεσία των ΗΠΑ και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ θεωρούν, ότι μια «μεταβατική» λύση με κυβέρνηση Καραμανλή, ειδικά σε περίοδο χάους και ακυβερνησίες είναι η πιο κατάλληλη λύση. Όμως το παγκόσμιο «σύστημα» εξουσίας, που βλέπει μακριά και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, προκρίνει την πολιτειακή αλλαγή στην πατρίδα μας και την παλινόρθωση του θεσμού της Βασιλείας!!!

Η Επιστροφή του Βασιλιά στον θρόνο του, θα είναι θριαμβευτική και θα γίνει πιθανότατα μέχρι το 2025. Μέχρι τότε θα έχουν διαμορφωθεί, πιστεύει ο κορυφαίος πολιτικός, οι κατάλληλες προϋποθέσεις στην πατρίδα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα. Ο νέος Βασιλιάς των Ελλήνων, θα είναι ο διάδοχος πρίγκιπας Παύλος που έχει στενούς δεσμού, με το παγκόσμιο «σύστημα» εξουσίας και τον σεβασμό των ισχυρών της πολιτικής, στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Ο «φίλος» μας απάντησε, ότι μέσα στην επόμενη δεκαετία, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ρουμανία ή και στην Βουλγαρία, θα έχουμε παλινόρθωση του Βασιλικού πολιτεύματος. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον και καυτό το «Προφητικό τηλεγράφημα»… δεν νομίζετε, φίλες και φίλοι;

Ετικέτες: Βασιλιάς , Καραμανλής κυβέρνηση τέως Γλύξμπουργκ