Ξεκίνησε η επίδοση του ψηφίσματος στους αρχηγούς των κομμάτων του πατριωτικού χώρου

040918-eso.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Παρέλαβαν το ψήφισμα Καρατζαφέρης, Καπερνάρος, Κώνστας, Κρανιδιώτης, Βελόπουλος και Σύπρης

Ξεκίνησε από την Δευτέρα η επίδοση του ψηφίσματος του Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου στους πολιτικούς αρχηγούς. Στην Αθήνα το ΕΣΟ εκπροσωπήθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Πύργου, Χάρη Μιχαλακόπουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Λαμιέων Γεώργιο Σαγιά και τον κ. Μιλτιάδη Κρεμμύδα. Το ψήφισμα παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού Γεώργιος Καρατζαφέρης, ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου κ. Εμμανουήλ Κώνστας, ο Πρόεδρος του Ριζοσπαστικού Εθνικού Συναγερμού Βασίλειος Καπερνάρος και για λογαριασμό του Προέδρου της Νέας Δεξιάς Φαήλου Κρανιδιώτη, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Δούμας.

Στη Θεσσαλονίκη το ψήφισμα επέδωσε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Θεσσαλονίκη – Πόλη Ελληνική Ιωάννης Κουριαννίδης. Το ψήφισμα για λογαριασμό του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου παρέλαβε η κ. Δήμητρα Ρετσινά, για την Ελεύθερη Πατρίδα ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Βασιλειάδης και από το Κίνημα Ελευθερία ο Πρόεδρος Γιώργος Σύρπης.

Υπενθυμίζουμε ότι το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο διενεργεί φυσική και ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών στην ιστοσελίδα www.eso-hellas.gr για το κάτωθι ψήφισμα:

Ψήφισμα

Καλώ όλα τα πατριωτικά πολιτικά κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν στην άμεση συσπείρωσή τους σε έναν εθνικό συνασπισμό ή ένα ενιαίο πατριωτικό κόμμα, που θα συγκεντρώσει τις υγιείς πατριωτικές δυνάμεις και θα διαμορφώσει ένα ισχυρό μέτωπο εθνικής αντιπολίτευσης, ικανό να μετουσιώσει την εθνική αγανάκτηση και απόγνωση σε δυναμική πολιτική εκπροσώπηση.

Για το σκοπό αυτό, συναινώ στη σύσταση του Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου, που σκοπό έχει να προτρέψει και να βοηθήσει στην συνάντηση και συνεννόηση των ενδιαφερομένων μερών με τελικό στόχο την συσπείρωση των πατριωτικών δυνάμεων, ώστε το εθνικό συμφέρον να υπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από έναν ενιαίο ισχυρό πολιτικό οργανισμό μακριά από τις παραδοσιακές παθογένειες που οδήγησαν το πατριωτικό κίνημα στον κατακερματισμό και στο σημερινό τέλμα....

Ετικέτες: Ένωση Ψήφισμα Πατριωτικός