Αφγανός «πρόσφυγας» μαχαίρωσε Αμερικανούς στο Άμστερνταμ

040918-ollandia.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Άλλη μία επίθεση με θρησκευτικά κίνητρα εκδηλώθηκε στην Ευρώπη από νεαρό μουσουλμάνο που είχε άδεια παραμονής στην Γερμανία.

Ο 19χρονος Αφγανός ταξίδεψε μέχρι το Άμστερνταμ της Ολλανδίας όπου επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον δύο Αμερικανών τουριστών στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Δήλωσε ότι η επιλογή των θυμάτων ήταν τυχαία και το κίνητρό του ήταν οι προσβολές που, κατ’ αυτόν, δέχεται το Ισλάμ στην Ολλανδία.

Αναφέρθηκε στον βουλευτή Γκέερτ Βίλντερς ο οποίος σκόπευε να οργανώσει διαγωνισμό γελοιογραφίας με θέμα τον Μωάμεθ, στην οποία όμως ο δράστης δεν αναφέρθηκε καθώς ο βουλευτής την ακύρωσε σκεπτόμενος τις βίαιες αντιδράσεις. Η επίθεση αυτή που προστίθεται σε μία σειρά επιθέσεων, πολλές από αυτές ήταν πολύνεκρες, στην Ευρώπη έρχεται να δείξει την τεράστια διαφορά νοοτροπίας και ανεκτικότητας που υπάρχει μεταξύ των λαών αυτών και των Ευρωπαίων.

Καταδεικνύει όμως και το πρόβλημα της ευκολίας με την οποία οι Ευρωπαίοι ηγέτες δίνουν άδειες παραμονής, υπηκοότητα και άσυλο σε άτομα που είναι ξένα προς τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και τις Ευρωπαϊκές Αρχές και Αξίες και δεν έχουν καμία διάθεση να αφομοιωθούν ή τουλάχιστον να ζήσουν σύμφωνα με τους Νόμους των χωρών που εκείνοι επέλεξαν να καταφύγουν. Οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα πρέπει να επανεξετάσουν τις θέσεις τους στο ζήτημα αυτό πριν θρηνήσουμε και άλλα αθώα θύματα....

Ετικέτες: Αφγανός Πρόσφυγας Μαχαιριές Άμστερνταμ