Κορυφώνονται οι αντιδράσεις για τη Μακεδονία εν όψει ΔΕΘ

030918-tsipras.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Πριν από περίπου ένα δεκαήμερο αφίσες με το πρόσωπο του Τσίπρα και την λέξη «Ανεπιθύμητος» είχαν κολληθεί στον δρόμο γύρω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και στον ανελκυστήρα του κτηρίου στην Θεσσαλονίκη, τώρα η κίνηση αυτή επεκτάθηκε και στην πρωτεύουσα της Πιερίας, την Κατερίνη.

Οι εμπνευστές της κίνησης κυκλοφόρησαν και μία άλλη αφίσα με τον Τσίπρα, τον Κοτζιά, τον Ζάεφ και τον Ντιμιτρόφ στις οποίες αναγράφεται η φράση «Δεν ξεχνάμε». Μοιράστηκαν επίσης και «τρικάκια» με τα οποία καλείται ο κόσμος να συγκεντρωθεί έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 19:00 κατά την διάρκεια των εγκαινίων της ΔΕΘ.

Οι πολίτες και ιδιαίτερα οι Μακεδονικές Οργανώσεις δεν ξεχνούν την προδοσία της Συμφωνίας των Πρεσπών, δηλώνουν ότι «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα» και είναι έτοιμοι να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα της πατρίδας μας. Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Τσίπρας και η παρέα του παρά το ότι θα μιλήσει για το τέλος των μνημονίων, το υποτιθέμενο τέλος, και την ανάπτυξη που φαντάζεται, θα περάσουν δύσκολες ώρες.

Ο ελληνικός λαός παρά την οκτάχρονη σκληρή οικονομική κρίση που τον έχει «γονατίσει» ευτυχώς διατηρεί στο ακέραιο τις εθνικές του ευαισθησίες και αυτό τρομάζει τους αριστερούς. Το ότι ένας ολόκληρος λαός που δεν βγήκε στους δρόμους να διαδηλώσει για τις περικοπές μισθών, συντάξεων και για την σκληρή και άδικη φορολογία, αλλά ευαισθητοποιείται για ένα Εθνικό μας Ζήτημα είναι, αν μη τι άλλο, ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Το θέμα είναι να το λάβουν και οι πολιτικοί, σίγουρα όχι αυτοί που κυβερνούν τώρα αλλά αυτοί που θα κυβερνήσουν στο μέλλον.

Ετικέτες: Μακεδονία Αντιδράσεις Αγώνας ΔΕΘ Κορύφωση