Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις και τα επεισόδια στην Σαξονία

030918-germania.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Δεν έχουν κοπάσει οι αντιδράσεις στην πόλη Κέμνιτς της Σαξονίας στην Ανατολική Γερμανία με αφορμή την δολοφονία ενός νεαρού Γερμανού εθνικιστή από «πρόσφυγες».

Σε μεγάλη διαδήλωσε που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στην πόλη από εθνικιστικές οργανώσεις συμμετείχαν σύμφωνα με τις Δημοτικές Αρχές 4.500 άτομα.

Δεν έλειψε όμως και η «προγραμματισμένη» αντισυγκέντρωση την οποία οργάνωσαν οι συνήθεις λεγόμενες «αντιναζιστικές» οργανώσεις, αλλά συμμετείχαν και εκπρόσωποι των κατεστημένων κομμάτων. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν σε αυτήν εκπρόσωποι των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), των Πρασίνων και του Κόμματος της Αριστεράς (Die Linke). Σε αυτήν, πάντα σύμφωνα με τις αρχές, συμμετείχαν 4.000 άτομα. Στα επεισόδια που σημειώθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία τραυματίστηκαν τουλάχιστον 18 άτομα μεταξύ αυτών και 3 αστυνομικοί.

Η αστυνομία επίσης ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκαν και ποινικά αδικήματα μεταξύ των οποίων αυτό της σωματικής βλάβης και αυτό της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Οι φορείς που κόπτονται για τον πολυπολιτισμό και όχι για τους γηγενείς πολίτες της χώρας τους ανακοίνωσαν ότι θα διοργανώσουν πορεία κατά του «κατά της βίας και του φυλετικού μίσους», καθώς και συναυλία «ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία».

Είναι φανερό ότι γι’ αυτούς η ζωή ενός γηγενούς Ευρωπαίου πολίτη δεν αξίζει τίποτε μπροστά στα δικαιώματα των «μεταναστών» και των «προσφύγων».

Ετικέτες: Πρόσφυγες Δολοφονία Αντιδράσεις Γερμανία Συγκεντρώσεις