x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ελεύθερη Ώρα

Αφήστε τις μαλακίες και πιάστε τα όπλα!

Ο Ερντογάν είναι έτοιμος να χτυπήσει…

Και θα έχει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού!

Γνωρίζει ότι η Ελλάδα θα καθίσει φρόνιμα….

Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι έτοιμος να χτυπήσει! Ξαφνικά και αποτελεσματικά για να επιβάλλει τους όρους του. Όπου το έκανε, πέτυχε. Θα πετύχει και με την Ελλάδα, πριν η υπεροπλία μας ολοκληρωθεί και γίνουμε άτρωτοι. Γνωρίζει επίσης ότι η δική μας πολιτική ηγεσία θα συναινέσει σε μια συμβιβαστική λύση, δεν θα αντιπαραταθεί και δεν θα αντιδράσει! Εδώ και χρόνια ακολουθεί μια κατευναστική πολιτική που επέτρεψε στον Σουλτάνο να δημιουργήσει τετελεσμένα που δεν ανατρέπονται. Επομένως η περίοδος αυτή είναι η πλέον κατάλληλη για την Τουρκία, ως το 2023, να κερδίσει αυτά που επιδιώκει, αφού το επιτρέπουν οι συνθήκες. Οι ΗΠΑ παραμένουν ως τώρα μετέωρες και δεν ξέρουν ακόμη πώς θα την αντιμετωπίσουν. Και η Ευρώπη που καθημερινά παραπαίει, δεν ξέρει τι της ξημερώνει! Η Ρωσία την έκανε να παραμιλάει και η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν το μόνο που κάνει είναι να αλλάζει κάθε μέρα χτένισμα και ζακέτα με όλα τα χρώματα της Ίριδας, εναλλάξ, ψάχνοντας γαμπρό! Αν εξαιρέσει κανείς ορισμένες κυρώσεις των ΗΠΑ κυρίως σε τεχνικό εξοπλισμό, ουδεμία άλλη τιμωρία  επιβλήθηκε στην Τουρκία τόσο από την Αμερική, όσο και από την Γερμανία και την ΕΕ. Το αίτημα του Νίκου Δένδια να σταματήσουν να της πωλούν όπλα, το πέταξαν στα σκουπίδια και εκείνος δεν τόλμησε να βάλει ένα βέτο και να πατήσει πόδι! Άρα ο Ερντογάν παίζει μόνος του στην περιοχή! Και είναι βέβαιος, ότι οι Έλληνες δεν θα αντιδράσουν όπως δεν αντέδρασαν στην Κύπρο, στα Ίμια και το 2020 νοτιοανατολικά της Κρήτης, τότε που τα τουρκικά πλοία τα πήρε ο αέρας και μπήκαν στα χωρικά μας όρια που κατά τον Γεραπετρίτη είναι 6 ν.μίλια!!!  Οι δικοί μας είναι χαμένοι στον ορίζοντα της αυνανίας…Το παιχνίδι το έχουμε χαμένο και ψάχνουν να βρουν λύση πώς θα το περάσουν στον ελληνικό λαό!

Εδώ και τρία χρόνια μάλλιασε η γλώσσα μου να υποστηρίζω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπρεπε από την πρώτη μέρα να αλλάξει την εξωτερική πολιτική σε βασικά της σημεία ώστε να ανακόψει τη φόρα της Τουρκίας. Και τόνιζα ότι θα έπρεπε να ενημερώσει τους διεθνείς οργανισμούς, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, ότι οποιαδήποτε παραβίαση  των συνόρων μας εκ μέρους της Τουρκίας θα αναχαιτιζόταν στο πεδίο με την κατάρριψη ή βύθιση αεροπλάνων και πλοίων. Ανάλογη ειδοποίηση θα έπρεπε να γίνει προς τις κυβερνήσεις των χωρών οι οποίες εμπλέκονται  στην εργαλειοποίηση των μεταναστών, ότι θα βυθίζεται κάθε βάρκα που μπαίνει στις δικές μας θάλασσες. Πιο αποτελεσματικό επίσης θα ήταν αν η ελληνική κυβέρνηση ενημέρωνε τον ΟΗΕ και τις ΜΚΟ, κυρίως όμως τους ίδιους τους μετανάστες, ότι πιθανή εισβολή στην Ελλάδα θα αντιμετωπίζεται αυτομάτως με καταβύθιση των πλοιαρίων και καταδίκη των διακινητών με ισόβια! Τροποποίησαν εκατό φορές τον Ποινικό Κώδικα για ψύλλου πήδημα αλλά για τους διακινητές ούτε κουβέντα!!! Φταίω εγώ λοιπόν που τους κατηγορώ για ολιγωρία; Αυτές τις απλές προειδοποιητικές κινήσεις η ελληνική διπλωματία και η πολιτική ηγεσία της χώρας, τις θεώρησαν υπερβολικές και δεν τις έκαναν. Αν τολμούσαν να το επιχειρήσουν ως προειδοποίηση, το αποτέλεσμα θα ήταν επιτυχές. Ακόμα κι αν ορισμένοι αψηφούσαν την προειδοποίηση, θα την έπαιρναν στα σοβαρά, μόλις το Πολεμικό Ναυτικό εμβόλιζε μια τέτοια βάρκα. Οι δικοί μας ψοφοδεείς, όμως, φοβήθηκαν μήπως και μας καταδικάσουν για απάνθρωπη ενέργεια εις βάρος αθώων… Δυστυχώς γι’ αυτούς, το επιχείρημά τους το κατέρριψε η πραγματικότητα που ζούμε σήμερα, αφού ενώ εμείς διασώζουμε τους πρόσφυγες, τους ντύνουμε και τους παρέχουμε ασφάλεια και περίθαλψη, μας κατηγορούν ως δολοφόνους. Να γιατί η άποψή μου είναι λογική. Ακόμα περισσότερο με δικαιώνει η λογική, αφού οι Τούρκοι χέστηκαν και υποχώρησαν αμέσως μόλις ο κυβερνήτης της φρεγάτας “Λήμνος” Γιάννης Σαλιάρης εμβόλισε το τουρκικό πολεμικό και το έβγαλε εκτός επιχειρήσεων!!!

Διακινδυνεύω λοιπόν τη λογική πρόβλεψη και τη στηρίζω σε πληροφορίες που έχω, αλλά και στην ρεαλιστική εξέταση της κατάστασης, ότι ο Ερντογάν θα μας χτυπήσει ξαφνικά, όπως ακριβώς το λέει όταν  ένα βράδυ θα μας επισκεφτεί!!! Συνεπίκουρος στην εξήγηση που δίνω, ήρθε η συμβουλή ενός στρατηγού που μου είπε πως αν χτυπήσει πρώτη η Τουρκία θα έχει το πλεονέκτημα. Αν χτυπήσουμε εμείς, τότε θα έχουμε εμείς την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο στρατηγός αυτός διατύπωσε την ίδια άποψη και στο ΚΥΣΕΑ και σε στρατιωτικά συμβούλια. Δυστυχώς μάλλον δεν του έδωσαν σημασία…Θα τον δικαιώσουν βέβαια αργότερα, όταν θα θρηνούμε και θα υποστούμε νέα ταπεινωτική ήττα!

Ήρθε λοιπόν ο καιρός να αφήσουμε τις μαλακίες και να έχουμε το χέρι στην σκανδάλη γιατί οι Τούρκοι μόνο αυτή φοβούνται…Και πραγματικά θα έρθουν ένα βράδυ ξαφνικά, αλλά εμείς θα ακούμε τα παραμύθια των καναλιών και τις ιστορίες για τη 12χρονη και το Μίχο… Όπως ακριβώς τη νύχτα των Ιμίων που ο Πάγκαλος ήταν στο Mega…

Ο μόνος που απάντησε…ελληνικά στον Τούρκο Σουλτάνο Ερντογάν, ήταν ο κυβερνήτης της φρεγάτας “Λήμνος”, Γιάννης Σαλιάρης… Οι άλλοι λένε παραμύθια και ζουν στις αυταπάτες τους!



e-genius.gr ...intelligent web software