Μόνος, ως άλλος Άτλας, ο Χρήστος Γούδης γυρίζει σελίδα στην ιστορία της πατρίδας μας

goudis.jpg
0
0
0
s2smodern

Μην παραλείψετε να προμηθευτείτε αυτό το εκπληκτικό έργο, που γκρεμίζει το οικοδομημένο στα ψέματα καθεστώς των υποτελών στους ξένους ελληνόφωνων. Μάθετε την μόνη αλήθεια και επιλέξτε οριστικά με ποιαν πλευρά θα είστε, με το Φως ή με το Σκοτάδι; Διότι τα άξια προσοχής γραπτά, αναπληρώνουν κεφάλαια σπουδαίων γνώσεων.

 

Του Γαβριήλ Θ. Λαμψίδη

lampsidis@gmail,com

Η επανάσταση και η αλήθεια είναι αχώριστες. Η μία αποδεικνύει γνήσια την άλλη και τανάπαλιν! Ή με τη μία ή με την άλλη το αποτέλεσμα είναι άλμα προς τα μπροστά ανατρεπτικό και απελευθερωτικό από την όποια αιχμαλωσία. Γνωρίστε την αλήθεια, μας λέει η Αγία Γραφή και θα σας ελευθερώσει. Επίσης, όπου δεν κυκλοφορεί η αλήθεια, τη θέση της την παίρνει το ψέμα και μέχρις ότου κάνει την εμφάνισή της η αλήθεια, το ψέμα περνιέται για αλήθεια. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί όσον αφορά τη γνησιότητα και της επανάστασης και της αλήθειας. Με όλα αυτά προετοιμάζω τους αναγνώστες μου, γιατί έχω σκοπό μου να τους μιλήσω και για την επανάσταση και για την αλήθεια.

Μεγάλες ιδέες και οι δύο φέρνουν μεγάλες ανατροπές. Με την εμφάνισή τους συντελούνται αλλαγές και γκρεμίζονται τα οικοδομημένα στο ψέμα και την αγυρτεία καθεστώτα. Αυτό πετυχαίνει με το κολοσσιαίας σημασίας έργο του ο καθηγητής και συγγραφέας, Χρήστος Γούδης. Αποδεικνύεται …Άτλας που σηκώνει στους ώμους του, μόνος αυτός, αλλά γενναίος και με δωρισμένη σοφία, ολόκληρο το εγχείρημα της αλλαγής σελίδας στην παγιδευμένη ύπουλα πατρίδα μας. Οι αλήθειες που περιέχονται στο δίτομο έργο του: "ΤΟΤΕΜ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ", γκρεμίζουν τα τείχη του ψεύδους και της απάτης και απελευθερώνουν την ελληνική επικράτεια από τους ύπουλους εχθρούς της και τους μεταλλαγμένους Έλληνες.

 

Κίνηση στρατηγικής σημασίας

Πρόκειται για κίνηση στρατηγικής σημασίας από αυτές που δεν είναι σε θέση να εξουδετερώσει, να ακυρώσει ή να περιορίσει τη σημασία της ούτε η συγκεντρωμένη στα χέρια της Μαφίας του Χρήματος και του Εγκλήματος κοσμική δύναμη, η οποία έδρασε ως «νέα τάξη πραγμάτων» και ήταν έτοιμη να επιβάλλει την παγκόσμια δικτατορία το Φθινόπωρο του 2016, αλλά εξουδετερώθηκε και εξευτελίστηκε με ενέργεια της Θείας Τάξης Πραγμάτων, εκεί όπου πίστευε ότι ο έλεγχός της είναι απόλυτος (Αμερική).

Με την κυκλοφορία του δίτομου έργου του καθηγητή Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστου Γούδη, το οποίο προσφέρει η μόνη ελεύθερη και αδιαμφισβήτητου κύρους καθημερινή εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», πέφτουν οι μάσκες και καταλυτική δέσμη φωτός διαλύει τα σκοτάδια του ψεύδους. Η μόνη αλήθεια για τα είδωλα και τις ιδεοληψίες και όχι οι …εναλλακτικές που κυκλοφορούν λαθραία με τη χρηματοδότηση των αμετανόητων θεοκτόνων, προς διευκόλυνση των σκοτεινών εγκληματικών σχεδίων των σιωνιστών, δεν αφήνει περιθώρια να ερμηνευτούν διαφορετικά όσα έχουν συμβεί και σημαδέψει την ιστορία του λαού μας, που υπήρξε από καταβολής κόσμου στην πρωτοπορία και ως « Έθνος – Προμηθέας» μετέδωσε το φως της αλήθειας και της γνώσης σε όλους τους λαούς, με μοιραία συνέπεια να τιμωρηθεί για τη γενναιόδωρη πράξη του, με «σταύρωση» χωρίς θάνατο για πολλούς αιώνες, ενώ και η υποτιθέμενη ελεύθερη και δημοκρατική αναγέννησή του δεν είναι αληθινή, αλλά μια καλυμμένη τιμωρία ακόμα πιο επώδυνη! Θαρρείς, για να αποδειχθεί και σε παγκόσμια κλίμακα, ότι, όντως, οι ευεργετημένοι είναι οι μεγαλύτεροι αχάριστοι…

Ο ένας και η αλήθεια…

Ο Χρήστος Γούδης κάνει τη διαφορά και αποδεικνύει ότι, ναι, ο ένας και η αλήθεια είναι η πλειοψηφία! Όλα τα άλλα είναι φήμες, συντηρημένα πτώματα, περιττώματα. Το πρώτο βιβλίο του δίτομου έργου του Χρήστου Γούδη, με τίτλο, όπως προαναφέρθηκε: «ΤΟΤΕΜ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» και υπότιτλο: «Εβραϊσμός - Φασισμός - Κομμουνσιμός στην Ελλάδα (και όχι μόνο), κυκλοφόρησε πριν από δύο εβδομάδες στην Αθήνα και την Κυριακή διατίθεται στην Αθήνα το τρίτο βιβλίο και στην Περιφέρεια το δεύτερο. Η διάθεση των βιβλίων θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή και για την Περιφέρεια την μεθεπόμενη.

Μην παραλείψετε να προμηθευτείτε αυτό το εκπληκτικό έργο, που γκρεμίζειτο οικοδομημένο στα ψέματα καθεστώς των υποτελών στους ξένους ελληνόφωνων.

Μάθετε την μόνη αλήθεια και επιλέξτε οριστικά με ποιαν πλευρά θα είστε, με το Φως ή με το Σκοτάδι; Διότι τα άξια προσοχής γραπτά, αναπληρώνουν κεφάλαια σπουδαίων γνώσεων. Οι ιδεολόγοι πάντα πέφτουν θύματα των κατεργαραίων και όπως σημειώνει στον πρόλογό του ο καθηγητής και συγγραφέας του έργου, Χρήστος Γούδης, επειδή οι κρίσιμες περίοδο του βίου της χώρας μας υπήρξαν πολλές, "...πίσω από την επιφάνεια των γεγονότων πολλοί ιδεολόγοι, ένθεν κακείθεν, χρησιμοποιήθηκαν ως ενεργούμενα εξουσιαστικών κέντρων, εγχώριων και εξωχώριων, που είχαν τα δικά τους σχέδια γεωπολιτικής και κοινωνικής επικράτησης, τα οποία δεν ήσαν πάντα ορατά στους αγωνιστές που διακύβευαν τη ζωή τους για "οράματα και θάματα" που βρίσκονταν μόνο στο δικό τους μυαλό...

Όπως επίσης, ότι πολλοί ήσαν και εκείνοι που ενεπλάκησαν από εξουσιομανία, τυχοδιωκτισμό, ιδιοτέλεια και επιθυμία προσωπικών αντεκδικήσεων ή από την ανάγκη επιβίωσης, ακόμη και ληστρικής, ή πολλές φορές και ακουσίως, λόγω της εξαναγκαστικής στράτευσής τους"... Καταλήγοντας, ο συγγραφέας του σπουδαίας αξίας και σημασίας έργου, γράφει αυτό από το ποίο δεν εξαιρείται κανείς!

"Η συγκρουσιακή συνέργεια του ετερόκλητου αυτού ανθρώπινου δυναμικού έφερε στο φως εθνικές και κοινωνικές μορφογενέσεις και τερατογενέσεις, που καθήκον μας είναι να αντικρύσουμε ευθέως, να μην τις αποκρύψουμε, να μην τις ωραιοποιήσουμε - ο καθένας μας κατά το δοκούν μέσα από τα ιδεολογικά και βιωματικά φίλτρα του - και να προσπαθήσουμε να τις αξιολογήσουμε, με την ελπίδα να διδαχθούμε κάτι από τον πολυδαίδαλο ανθρώπινο εαυτό μας και την εθνική μας ιδιαιτερότητα.

Οφείλουμε να βγούμε έξω από τον εαυτό μας για να δούμε τί ακριβώς συνέβη και να ξαναμπούμε μέσα σ' αυτόν έχοντας πρώτα περάσει από καθαρτήριο της πικρής αλήθειας".e-genius.gr ...intelligent web software